Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Răzvan Lucescu nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa arbitrajului. Translatorul nu a putut face faţă: ”Poate ar trebui să îl aducem pe Superman aici!”

Stranieri Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21033119/1/captura-ecran-627.png

Formaţia PAOK Salonic a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa PAS Giannina, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului Greciei. La Giannina, Claudiu Bălan a fost integralist.

Răzvan Lucescu îşi continuă războiul cu arbitrajul din Grecia. Antrenorul a reclamat faptul că echipa lui nu a beneficiat de arbitrajul video în partidele cu Giannina (0-0) şi Asteras Tripolis (2-2).

După meciul cu Geannina, fostul selecţioner a fost un car de nervi şi chiar a folosit expresii care au fost greu de tradus de către translator. 

”Poate ar trebui să îl aducem pe Superman aici!”

”Băieţi, e foarte simplu, VAR e aici să corecteze erorile. Până acum, VAR în Grecia există doar ca să o f**ă pe PAOK. Scuze, asta e situaţia, fotbalul e făcut cu reguli, deci dacă e penalty, e penalty, dacă e ofsaid, e ofsaid, dar nu şi pentru noi, nu există penalty, nu există ofsaid.

Avem 4 puncte în ultimele trei meciuri. Trebuie respectat, ăsta e fotbalul, acestea sunt regulile, în Grecia e alt fotbal. Fotbalul, regulile nu sunt respectate când e vorba despre PAOK, să o ia dracu pe PAOK (n.r. - F**k PAOK). Singura ţară în care titlul de campioană a fost furat şi dat altei echipe, din Europa e singura, nu ştiu în lume. Ce înseamnă un ofsaid, un penalty?

Poate ar trebui să îl aducem pe Superman aici, noi nu suntem Superman, suntem jucători de fotbal normali, încercăm să jucăm, uneori reuşim să jucăm bine, alteori nu reuşim. Respectând regulile simple, poate am fi fost în altă situaţie acum”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Formaţia PAOK nu a mai fost învinsă în campionat din 30 octombrie 2022 (0-2 cu AEK).

PAOK ocupă locul patru în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce PAS Giannina este pe 11, cu 23 de puncte. Lider este Panathinaikos, care are 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele