Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Răzvan Marin, gol minunat în poarta lui Lazio în al treilea minut de prelungiri!

Serie A Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975111/1/311520700-657831382365505-5143825402917185039-n.jpg


Răzvan Marin a marcat duminică, în direct la Prima Sport 2, primul gol al carierei pentru Empoli, în etapa a 17-a din Serie A 2022/2023. Internaţionalul român a ieşit la rampă într-un moment critic pentru echipa sa, punctând pentru 2-2 în minutul 90+3 al deplasării de pe terenul lui Lazio Roma.
 
Neînvinsă în ultimele două etape, Empoli s-a deplasat în capitala Italiei cu gândul de a scoate un rezultat pozitiv şi a se desprinde şi mai mult de zona retrogradării. Dar startul a fost unul slab, cu brazilianul Felipe Anderson marcând încă din minutul 2 şi un avantaj dublat devreme de Zacagni, în minutul 54. Pusă cu spatele la zid, echipa lui Zanetti a redus diferenţa târziu, în minutul 83, prin Caputo.
 
Au urmat minute în care Empoli a pus presiune la poarta lui Preedel şi a căutat golul unei egalări improbabile. Unul care a venit în al treilea minut de prelungiri! După un corner, defensiva gazdelor a respins mingea neglijent, iar Răzvan Marin, aflat la marginea careului de 16 metri, a prins un şut minunat şi l-a învins pe Provedel, declanşând o bucurie nebună a coechipierilor şi a staff-ului tehnic.
 
După primul gol al lui Marin la Empoli, oaspeţii au plecat cu un punct de pe Olimpico, suficient pentru a stânge 19 puncte şi a se distanţa la zece lungimi de Sampdoria, ocupanta primului loc retrogradabil.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele