Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Răzvan Marin, meci perfect pentru Empoli! Românul, omul partidei cu Bologna

Stranieri Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

Empoli a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Bologna, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului Italiei, în care Răzvan Marin a reuşit două assisturi.

Mijlocaşul român, titular la gazde, a pasat decisiv pentru Akpa Akpro ‘45+1 şi Cambiaghi ’68. Celălalt gol al gazdelor a fost marcat de Lucumi ‘1 (autogol).Pentru Bologna a înscris Orsolini ’88.

Răzvan Marin nu a rămas pe teren pentru tot meciul. El a jucat până în minutul 77, când a fost înlocuit.  La finalul etapei în care Napoli a câştigat titlul în Italia, Empoli ocupă locul 15 în clasament, cu 35 de puncte, iar Bologna este pe 9, cu 45 de puncte.

Marin a fost lăudat de presa din Italia pentru evoluţia avută, fiind desemnat chiar cel mai bun om de pe teren şi fiind scoase în evidenţă, în mare parte, cele două pase decisive.

O regie isteaţă, întotdeauna la momentul potrivit. Obişnuitul picior magic la loviturile libere, apoi a oferit o pasă extraordinară pentru golul care a închis meciul”, a notat Eurosport.it, care i-a acordat nota 6,5.

Geometria sa este nepreţuită pentru construcţia jocului azzurrilor. La o lovitură liberă, a săgetat bara transversală, apoi l-a servit pe Cambiaghi pentru golul care a pecetluit disputa”, a punctat Calciomercato, care l-a notat cu 7.

Napoli este campioana Italiei, după egalul cu Udinese

Napoli a câştigat, joi seară, pentru a treia oară titlul în Italia, după ce a remizat în deplasare cu Udinese, scor 1-1, în etapa a 33-a a Serie A. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro.

Napoli a câştigat titlul în Serie A după 33 de ani de pauză. În 1987 şi 1990 au mai fost încoronaţi napoletanii campionii Italiei.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Napoli are 80 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, Lazio, are 64 de puncte.

Udinese a deschis scorul prin Lovric, în minutul 13. Pentru Napoli a înscris Osimhen, în minutul 52. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul pentru a se bucura alături de echipă.

Câteva mii dintre fanii lui Napoli nu au văzut de acasă partida cu Udinese, care a adus un nou titlu pentru favoriţii lor. Astfel, Stadionul Dacia Arena a fost plin în proporţie de jumătate, mai mult sau mai puţin, de susţinătorii grupării pentru care Maradona a făcut istorie.

După ultimul fluier, cei care au făcut deplasarea la Udine au intrat pe teren şi nu au mai ţinut cont de nimic. Au trecut de ”gardul” creat de stewarzi şi oamenii de ordine, poliţişti şi au sărbătorit alături de jucători titlul după o pauză de 33 de ani.

Clasament Serie A 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele