Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

VIDEO | RB Leipzig - Bayern Munchen 1-4. Bavarezii au dat recital în derby-ul rundei din Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20388659/2/profimedia-0497897860.jpg

Bayern Munchen a câştigat cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la RB Leipzig, în cel mai aşteptat meci al etapei IV din Bundesliga. Confruntarea s-a putut vedea în direct pe Look Sport 2.

Lewandowski a deschis scorul, iar bavarezii au intrat cu un gol avans la cabine, după care, actul secund a adus spectacol. Musiala şi Sane au dus scorul la 3-0, iar Laimer a reuşit cea mai frumoasă reuşită a partidei, însă a fost doar golul de onoare, pentru că tot adversarii au marcat, în prelungiri, prin Choupo-Moting.

Lider este Wolfsburg, cu maximum de puncte (12), la două distanştă de Bayern, ocupanta locului secund.

RB Leipzig - Bayern Munchen 1-4 (Laimer 58' / Lewandowski 11' - penalty, Musiala 47', Sane 54', Choupo-Moting 90+2'), pe Look Sport 2

  • Leipzig: Gulacsi (cpt) – Angelino, Orban, Simakan, Mukiele – Kampl, Laimer, Szoboszlai – Nkunku, Andre Silva, Olmo.
  • Bayern: Neuer (cpt) – Davies, Hernandez, Upamecano, Pavard – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Gnabry – Lewandowski.

Minutul 90+2: GOL Bayern! Choupo-Moting este scos din offside de un adversar. Camerunezul preia în careu şi înscrie elegant pentru 4-1.

Minutul 58: GOL Leipzig! Gazdele marchează cel mai frumos gol de până acum al partidei. Austriacul Laimer trimite o ”ghiulea” de la 25 de metri, aproape de vinclu, care îl lasă fără replică pe Neuer.

Minutul 54: GOL Bayern! Bavarezii recuperează la mijlocul terenului şi pornescu un atac în vitează. Musiala centrează, iar Sane cu toată poarta goală marcheză din 5 metri.

Minutul 51: Andre Silva marchează pentru gazde. Sistemul VAR intervine şi anulează reuşita, pentru o poziţie de offside.

Minutul 47: GOL Bayern! Davies centrează din banda stângă, acolo unde Musiala este complet liber. Noul star al bavarezilor preia perfect şi înscrie cu un şut în forţă.

Minutul 10: GOL Bayern! Kevin Kampl are o intervenţie cu mâna la balon în careu, iar cu ajutorul VAR, arbitrul dictează penalty. Robert Lewandowski transformă fără emoţii.

Minutul 1: A început partida!


În timp ce Bayern Munchen, câştigătoarea ultimelor nouă ediţii din Bundesliga, are un început normal de sezon, cu două victorii şi un egal, RB Leipzig a început noua stagiune cu stângul, cu două înfrângeri şi un singur succes.

Bayern a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul lui Monchengladbach, însă s-a impus cu 3-2 acasă cu Koln şi cu un categoric 5-0, tot pe Allianz Arena, contra formaţiei Hertha Berlin. RB Leipzig a pierdut cu 1-0 deplasarea de la Mainz, a învins acasă cu 4-0 Stuttgart şi a cedat din nou, pe teren advers, tot cu 1-0, în faţa liderei Wolfsburg, singura echipă cu maximum de puncte după trei etape în Bundesliga.

RB Lepzig şi Bayern Munchen s-au întâlnit de zece ori până acum în Bundesliga. Bavarezii s-au impus de cinci ori, patru partide s-au terminat la egalitate, iar Leipzig a câştigat o singură dată.

Programul transmisiunilor Look Sport din etapa a 4-a, din Bundesliga:

Duminică, 12 septembrie

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele