Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

VIDEO ǀ Reacţia demnă de o legendă a lui Lionel Messi după ce a fost scuipat de Antonio Sanabria

Staruri din fotbal Publicat de Emanoil Ursache pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21346200/1/profimedia-0813304275.jpg

Lionel Messi a avut o reacţie extrem de echilibrată, după ce a fost scuipat pe teren de Antonio Sanabria, la finalul meciului Argentina – Paraguay (1-0) din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026.

Cu cinci minute înainte de terminarea jocului, Messi a avut un conflict cu Sanabria, iar jucătorul legitimat la Torino a apelat la un gest golănesc. L-a scuipat pe căpitanul şi decarul ”pumelor” în timp ce acesta se afla cu spatele, iar centralul partidei nu a remarcat nimic.

Ignorarea, o dovadă a înţelepciunii

Lionel Messi a aflat abia la vestiare că a fost scuipat, însă a preferat să nu facă un caz din incidentul petrecut pentru a nu-l scoate din anonimat pe adversarul său lipsit total de bun-simţ.

”Nu l-am văzut. Mi-au spus în vestiar că unul dintre ei m-a scuipat. Adevărul este că nici nu ştiu cine este acest tip. Nu l-am văzut. Nu vreau să-i dau importanţă pentru că apoi va vorbi peste tot şi e mai rău. O să devină cunoscut, aşa că e mai bine să o las aşa.", a fost mesajul raţional al lui Messi.

În ciuda imaginilor evidente, Antonio Sanabria a încercat să îşi nege comportamentul: ”Am văzut imaginile. Pare că-l scuip, dar nu, nu-i aşa! Era departe. Nu s-a întâmplat nimic cu Messi. Dezmint totul!”.

Antonio Sanabria şi-a făcut junioratul la Barcelona între anii 2009-2014, însă nu a apucat să debuteze la echipa mare a formaţiei catalane.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri