Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Reacţia sinceră a lui Ovidiu Burcă după 6-0 cu Unirea Constanţa: ”Un antrenament bun!”

Dinamo Publicat pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21034693/1/captura-ecran-638.png

Formaţia Dinamo a învins, luni, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 6-0, echipa Unirea Constanţa, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.  

Golurile au fost marcate de Patriche (6), Iglesias (9), Bani (39 - penalti), Ghezali (43), Roşu (66) şi Borcea (87).

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul le-a mulţumit suporterilor pentru sprijinul arătat. 

”Un antrenament bun!”

”Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne aşteaptă un meci infernal la Sibiu.

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reuşit să-şi încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Întâlnim o echipă (n.r. Şelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu are o mare experienţă. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dianmo.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Dragostea pentru Dianmo nu poate să înceteze.

Vreau să le mulţumesc că ni s-au alăturat (n.r. noii acţionari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi uşor, dar suntem mult mai optimişti faţă de acum câteva săptămâni.

Cel mai important este că ei au venit să construiască alături de suporteri. Consideră suporterii ca parte integrată a proiectului lor. Împreună cu suporterii vor găsi soluţii. Clubul trebuie să crească organic. Vom încerca să promovăm încă din anul ăsta”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu Unirea Constanţa.

În clasament, Dinamo este pe locul 6, cu 27 de puncte, iar Unirea Constanţa este pe ultimul loc, cu 12 puncte.

Lider este CSA Steaua, cu 34 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, dar cu un golaveraj mai bun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele