Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 0-4. Xavi obţine un rezultat istoric la primul Clasico ca antrenor pe "Bernabeu". Aubameyang, omul meciului

La Liga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 20 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20644397/2/rm.jpg

Barcelona a obţinut, în direct la Look Sport+, una dintre cele mai surprinzătoare victorii din El Clasico al ultimelor decenii. Catalanii au făcut un meci de senzaţie şi au învins pe Santiago Bernabeu cu 4-0, într-un meci în care Aubameyang, aflat la debutul într-un astfel de meci, a reuşit o dublă şi o pasă decisivă.
 
Începută cu un şut al lui Valverde respins de Ter Stegen, partida din etapa a 29-a a campionatului spaniol a virat spre punctul în care Barcelona a dominat, iar Realul nu s-a putut opune. Aybameyang şi Dembele (12) au ratat primele ocazii, iar gabonezul a deschis scorul în minutul 29, din centrarea francezului. Tot Dembele a dat assist-ul şi la golul doi, în minutul 38, când a pus pe capul lui Araujo o minge pe care uruguayanul a trimis-o în poartă. După pauză, Ferran Torres (46) a ratat singur cu portarul, apoi a finalizat sigur (47) o acţiune purtată de De Jong şi Aubameyang. Peste alte patru minute, Torres i-a pasat fostului vârf de la Arsenal, iar africanul a făcut dubla pentru un 4-0 neverosimil.
 
În timp ce Ancelotti a bâjbâit între schimbări neinspirate, Aubameyang, Dembele şi Depay au ratat şansele de 5-0.
 
Real - Barcelona s-a terminat 0-4, rezultat care nu pune, însă, în mare pericol şansele la titlu al madrilenilor, care menţin un avans de nouă puncte faţă de Sevilla şi 12 faţă de Barcelona.
 

Real Madrid - Barcelona 0-4 (Aubameyang 29, 52, Araujo 38, F. Torres 47), live pe Look Sport+

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal (Camavinga 46), Militao, Alaba, Nacho (Lucas Vazquez 63) - Casemiro, Modric, Kroos (Mariano Diaz 46) - Valverde, Rodrygo (Asensio 63), Vinicius
  • Barcelona: Ter Stegen - Araujo, Pique, Barcia, Alba )D/ Alves 86) - De Jong, Busquets, Pedri (Gavi 86) - Dembele (Traore 80), Aubameyang, Ferran Torres
Minutul 83: Şutul lui Valverde se duce peste poarta lui Ter Stegen.

Minutul 78: Depay îşi încearcă şi el norocul, dar Courtois respinge.

Minutul 73: Şansă uriaşă a lui Dembele. Francezul îl întoarce pe Militao, trece de el, apoi finalizează slab de la câţiva metri de poartă.

Minutul 71: Xavi face primele schimbări. Ies Aubameyang şi De Jong, intră Depay şi Gavi.

Minutul 64: Ferran Torres despică din nou defensiva Realului, îşi creează spaţiu şi trage în diagonală, dar Courtois respinge.

Minutul 58: Mare ocazie a lui Aubameyang! Servit excelent de Jordi Alba, vârful african nu ajunge la timp la minge şi o trimite pe lângă poartă.



Minutul 52: GOL BARCELONA! Torres şi Aubameyang păcălesc pe rând linia ofsaidului, gabonezul finalizează elegant, cu o scăriţă de efect, iar golul de 4-0 e validat după intervenţia VAR. Coşmarul nu se mai termină pentru madrileni!



Minutul 47: GOL BARCELONA! O contră rapidă pe ruta De Jong-Aubameyang-Torres îl lasă pe spaniol singur cu portarul, iar Ferran nu mai ratează. 3-0 încă din minutul 47, iar lucrurile arată rău pentru gazde.



Minutul 46: Mare ratare a lui Ferran Torres! Repriza a doua începe cu atacantul adus de lA City scăpând singur cu portarul, de la jumătatea terenului, dar finalizarea sa e una foarte slabă. Ancelotti a mutat la pauză, cu Camavinga şi Diaz pentru Kroos şi Carvajal.



Minutul 45+1: Pauză pe Santiago Bernbeu, după o repriză în care Realul nu a existat.

Minutul 38: GOL BARCELONA! Dembele centrează dintr-un corner de pe dreapta, Araujo se desprinde din marcaj şi punctează pentru 2-0 cu o excelentă lovitură de cap.



Minutul 36: Vinicius ratează singur cu portarul. Scăpat pe un contraatac rapid, Vinicius negociază prost o fază unu vs. unu cu Ter Stegen, simulează în loc să finalizezşi nu primeşte nimic.



Minutul 35: Aybameyang ratează şansa dublei! De Jong găseşte un spaţiu imens în terenul advers şi pasează la Aubameyang, dar Coutrois respinge şutul cu stângul al gabonezului.



Minutul 29: GOL BARCELONA! Dembele sprintează pe lângă Nacho şi centreazî perfect în careu, unde Aubameyang se mişcă mai repede decât Militao şi deschide scorul cu o lovitură de cap.



Minutul 22: Kroos vede cartonaşul galben pentru un fault dur asupra lui Busquets.

Minutul 18: Ferran Torres încearcă să prindă colţul lung cu un şut de la distanţă, dar mingea ocoleşte bara din stânga lui Courtois.

Minutul 12: Dublă ocazie a Barcelonei! La puţin timp după ce face un fault grosolan asupra lui Kroos, Aubameyang e lăsat singur cu portarul de pasa lui Torres, dar trage slab, pe mijloc, şi Courtois respinge. Vine şi încercarea lui Dembele, însă acelaşi goalkeeper belgian e din nou la post.



Minutul 7: Un contraatac rapid îl lasă pe Vinicius unu vs. unu cu Araujo, brazilianul pasează la Valverde, iar şutul acestuia, cu dreptul, e respins de Ter Stegen de la colţul lung. Start bun al Realului.



Minutul 5: Rodrygo are prima ocazie a meciului, dar şutul său, de lângă Alba, se duce pe lângă poarta lui Ter Stegen.

22:00: Start joc pe Santiago Bernabeu!

20:50:
Avem echipele de start. Iar Karim Benzema, nerefăcut după accidentarea la gambă din meciul cu Mallorca, e în afara lotului. Carlo Ancelotti merge pe o linie ofensivă în care Valverde e distribuit în dreapta, Vinicius în stânga, iar rolul lui Karim e preluat de Rodrygo. Xavi răspunde cu 4-3-3-ul clasic.

Karim Benzema este marele absent al acestei întâlniri. Francezul este într-o mare formă şi este văzut drept unul dintre cei mai buni din lume în acest moment, însă presa din Spania notează că nu va juca astăzi. 

Benzema s-a accidentat cu Mallorca, acum 6 zile, şi nu a putut fi refăcut la timp pentru „El Clasico”. Celălalt titular pe care Carlo Ancelotti nu se poate baza este fundaşul stânga Ferland Mendy. 

Există un absent şi în tabăra Barcelonei: Sergino Dest. Fundaşul dreapta s-a accidentat în Europa League, cu Galatasaray. 

Real Madrid este în formă maximă, Barcelona joacă tot mai bine

Real Madrid conduce LaLiga detaşat, având 10 puncte avans de locul secund, Sevilla. Galacticii au făcut senzaţie şi în Champions League şi sunt calificaţi în sferturi. În ultimele 5 meciuri au 5 victorii. 

Nici Barcelona nu stă rău acum, chiar dacă a început foarte prost sezonul. Catalanii au 11 meciuri fără eşec, dintre care 8 victorii, şi ocupă locul 4 în La Liga. În ceea ce priveşte Europa League, Barcelona s-a calificat în sferturi.

Realul a câştigat ultimele 5 „El Clasico” şi poate egala un record de victorii vechi din 1965. 

Real Madrid - FC Barcelona, echipe probabile: 

  • REAL MADRID: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Nacho - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Isco, Vinicius Junior 
  •  
  • BARCELONA: Ter Stegen - Alves, Pique, Garcia, Alba - Pedri, Busquets, F. de Jong; Dembele, Aubameyang, F. Torres 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele