Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

VIDEO | Real Madrid - Eintracht Frankfurt 2-0. ”Galacticii” câştigă a cincea Supercupă a Europei fără mari emoţii

Real Madrid Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20809676/3/profimedia-0713224997.jpg

Supercupa Europei, Real Madrid – Eintracht Frankfurt s-a încheiat cu scorul de 2-0. ”Galacticii” au câştigat a cincea Supercupă din istorie fără prea mari emoţii.

Prima ocazie a partidei le-a aparţinut celor de la Frankfurt, care au fost aproape să marcheze prin Kamada, dar s-a opus fantasticul Courtois. La doar câteva minute Real Madrid a ratat o ocazie monumentală prin Vinicius Junior, a cărui şut viza plasa porţii apărate de Kevin Trapp, dar conaţionalul său Tuta a scos incredibil în ultimul moment. ”Los Blancos” au marcat la următoarea fază periculoasă, unde Casemiro a retrimis în careu, iar Alaba a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a deschis scorul în minutul 37.

A doua parte a fost şi mai bună pentru ”albi”, care şi-au dublat avantajul, prin Karim Benzema, care a fost servit perfect de Vinicus Junior în minutul 65. Francezul a stabilit şi scorul final al Supercupei Europei.

Festivitatea de premiere a Supercupei Europei!

Real Madrid - Frankfurt, 2-0 (Alaba D. 37', Benzema K. 65')

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Eder Militao, Alaba, Ferland Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Fede Valverde, Benzema, Vinicius Junior
  • Rezerve: Lunin, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Lucas Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Rodrygo, Rudiger, Mariano Diaz, Camavinga
  •  
  • Eintracht Frankfurt: Trapp - Toure, Tuta, Ndicka - Knauff, Sow, Rode, Lenz - Kamada, Lindstrom- Borre
  • Rezerve: Grahl, Ramaj, Smolcic, Jakic, Kolo Muani, Alidou, Hasebe, Alario, Chandler, Hauge, Gotze

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 85: Triplă schimbare făcută de Real Madrid, ies Vinicius, Kross şi Carvajal şi intră Ceballos, Tchouameni şi Rudiger. 

Min. 76: Schimbare pentru ”Los Blancos” iese Valverde şi intră Camavinga.

Min. 70: O nouă schimbare la Frankfurt, iese Toure şi intră Alario.

Min. 66: Schimbare la Real Madrid, iese Modric şi intră Rodrygo.

Min. 65: GOL Real Madrid, Vinicius Junior se debarasează de defensiva adversă cu uşurinţă şi îi trimite perfect lui Benzema. Atacantul şutează de unde a venit centrarea, iar Trapp este învins uşor.

Min. 61: Real Madrid loveşte bara! Casemiro primeşte pe spaţiu liber şi trimite o bombă de la distanţă, iar execuţia sa nimereşte transversala porţii apărate de Trapp.

Min. 58: Dublă schimbare la Frankfurt, ies Rode şi Lindstrom şi intră Gotze şi Kolo Muani.

Min. 55: Ocazie mare pentru Real Madrid, Mendy trimite o minge în careu, care ajunge la Vinicius Junior. Brazilianul şutează periculos, dar Trapp are o intervenţie bună şi păstrează scorul intact.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 41: Ocazie mare pentru madrileni, Toni Kross apare în partea dreaptă şi îi trimite lui Karim Benzema o pasă fabuloasă. Francezul preia şi trimite un şut furibund, dar care ocoleşte porta lui Frankfurt.

Min. 37: GOL marcat de Real Madrid, Benzema reuşeşte să lovească mingea cu capul, iar Casemiro o trimite perfect în faţa porţii, unde este David Alaba care deschide scoul cu poarta goală.

Min. 24: Frankfurt este în continuare periculoasă, Sow îl găseşte liber pe Knauff, care trimite în forţă la colţul scurt, dar Courtois are o nouă intervenţie bună.

Min. 17: Ocazie imensă pentru Real Madrid, Valverde urcă în viteză pe banda dreaptă şi trimite perfect în careu, la Benzema, care face şah-mat apărarea lui Frankfurt cu o pasă la Vinicius. Acesta trimite pe lângă portar, dar conaţionalul său, Tuta îşi salvează echipa miraculos.

Min. 14: Ocazie mare pentru Frankfurt, pressing-ul nemţilor dă roade, iar Ferland Mendy pierde mingea în bandă. Kamada este găsit pe spaţiu liber şi Courtois are prima intervenţie importantă din acastă seară.

Min. 5: Real Madrid controlează jocul, dar nu s-a apropiat de poarta nemţilor.

Min.1: A început partida!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Real Madrid a jucat până acum doar meciuri amicale, iar ultimele două s-au terminat cu remiză, 2-2 cu Club America, şi victorie, 2-0 cu Juventus. Anterior, campioana Europei cedase în El Clasico cu Barcelona, scor 0-1, tot un duel de verificare.

De partea cealaltă, Eintracht se află, cum spuneam, la al treilea meci oficial din actuala stagiune. A învins cu 4-0 Magdeburg, în Cupa Germaniei, dar a pierdut ruşinos în prima etapă din Bundesliga, 1-6 cu campioana Bayern Munchen.

Supercupa Europei, care are loc la Helsinki, reprezintă prima întâlnire directă dintre cele două, dintre Real Madrid şi Eintracht Frankfurt.

Real Madrid, eşec în amicalul El Clasico

Barcelona s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa lui Real Madrid, prin golul nou venitului Raphinha. Pentru catalani a debutat şi Lewandowski.

La Las Vegas, pe Allegiant Stadium, în faţa a 61.299 de spectatori, FC Barcelona a câştigat amicalul cu Real Madrid, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Raphinha, în minutul 27.

La Barcelona şi-a făcut debutul şi Robert Lewandowski. Atacantul polonez a fost titular şi a avut prima ocazie de gol pentru catalani. El a fost înlocuit la pauză, atunci când ambii antrenori au efectuat mai multe schimbări de jucători.

A fost a doua victorie a Barcelonei în faţa Realului cu Xavi Hernandez antrenor.

Eintracht s-a făcut de răs cu Bayern

Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 6-1 în faţa formaţiei Eintracht Frankfurt, pe terenul acesteia din urmă, în primul meci al etapei întâi din Bundesliga 2022-2023, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Bayern Munchen a condus cu 5-0 la pauză, iar la final a bifat victoria cu scorul de 6-1.

Marcatorii lui Bayern au fost: Joshua Kimmich (min. 5), Banjamin Pavard (min. 11), Sadio Mane (min. 29), Jamal Musiala (min. 35 şi 83), Serge Gnabry (min. 43).

Pentru Eintracht a înscris Randal Kolo Muani, în minutul 64.

Eintracht Frankfurt, sancţionată de UEFA

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni pentru cluburile Feyenoord, Olympique Marseille şi Eintracht Frankfurt, ca urmare a problemelor de la meciuri din Conference League şi din Liga Europa.

Sancţiunile sunt următoarele:

  • Un meci cu o tribună închisă şi 40.000 de euro amendă pentru Feyenoord, ca urmare a problemelor de la meciul din 28 aprilie cu Olympique Marseille, din Conference League.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 80.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt pentru invadarea terenului, aruncarea de obiecte, folosirea de torţe şi alte obiecte, prezentarea de mesaje ofensatoare, blocarea căilor de trecere şi lacune în organizare la meciul din Liga Europa cu West Ham, din 5 mai. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 40.000 de euro pentru Olympique Marseille, pentru folosirea de torţe şi transmiterea de mesaje ofensatoare la partida din 5 mai cu Feyenoord, din Conference League. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • O amendă de 30.000 de euro pentru Feyenoord pentru aruncarea de obiecte şu aprinderea de obiecte pirotehnice la partida din Conference League cu Marseille, din 5 mai. Interdicţie pentru Feyenoord de a vinde bilete pentru fanii săi la următorul meci în deplasare din cupelel europene.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele