Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO ǀ Real Madrid – Elche 4-0! Dublă pentru Benzema din penalty. Goluri superbe semnate de Asensio şi Modric

La Liga Publicat pe 16 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21017254/2/331067769-744728567066382-3889028298988889965-n.jpg

Real Madrid s-a distrat în faţa ultimei clasate din La Liga, Elche, pe care a învins-o pe Santiago Bernabeu cu 4-0, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a din campionatul Spaniei, transmisă în direct de Prima Sport 3.

”Albii” au deschis scorul rapid. În minutul 8, Marco Asensio a primit o minge de la Dani Carvajal şi a luat acţiunea pe cont propriu, driblând elegant şi finalizând cu sânge rece.

Roco a comis un henţ, în propriul careu, în minutul 30. Karim Benzema nu a iertat de la punctul cu var. Atacantul francez a dublat avantajul echipei sale cu o execuţie imparabilă.

În minutul 45 + 1, Rodrygo a fost faultat în careu. Din nou, golgheterul ”galacticilor” a transformat lovitura de pedeapsă, chiar dacă portarul Badia a ghicit colţul şi a atins mingea. Benzema a ajuns la a 11-a reuşită stagională.

Luka Modric a închis tabela în minutul 80 cu un şut superb, iar gruparea madrilenă a bifat trei puncte uşoare, însă de care avea nevoie ca de aer pentru a mai spera să îşi apere titlul în faţa marii rivale Barcelona.

În urma acestui rezultat, Real Madrid adună 48 de puncte şi rămâne la 8 ”lungimi” distanţă de lidera blaugrana pe locul al doilea din La Liga. Elche păstrează doar 9 puncte pe ultimul loc şi pare, în acest moment, condamnată la retrogradare. Espanyol, ocupanta locului salvator 17, are 21 de puncte. 


Ştire iniţială: Real Madrid – Elche, miercuri, de la 22.00, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. Există viaţă după eşecul de la Mallorca? Campioana are nevoie de 3 puncte cu codaşa Elche

Îngenuncheată etapa trecută la Mallorca, Real Madrid simte cum îi fuge pământul de sub picioare în La Liga. Campioana a pierdut tot mai mult teren în faţa eternei rivale, Barcelona, iar diferenţa de puncte a luat proporţii. Catalanii sunt lideri detaşaţi şi au 56 de puncte, faţă de 45, cât are Real.

O victorie în faţa „lanternei” Elche ar mai reduce din ecart şi ar păstra şansele madrilenilor, atâtea câte mai sunt, la titlu. 

În schimb, Elche se apropie tot mai mult de retrogradarea. Clasaţi pe ultimul loc în clasament, adeversarii campionilor au obţinut în acest sezon o singură victorie din 20 de meciuri, în La Liga. Mai grav, Elche are doar 9 puncte, cu 12 mai puţine decât are prima echipă situată deasupra liniei, Espanyol Barcelona.

Meciul dintre Real Madrid şi Elche se va juca miercuri, de la ora 22.00, şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele