Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Real Madrid - Liverpool 1-0 şi Napoli - Frankfurt 3-0! Gazdele s-au calificat fără emoţii în sferturile Champions League

Champions League Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21055536/7/profimedia-0763051544.jpg

Magia din Champions League s-a manifestat în două noi episoade, miercuri seară, în faza optimilor de finală la Prima Sport şi www.primaplay.ro.

În direct la Prima Sport 1, Real Madrid a învins Liverpool pe Santiago Bernabeu cu 1-0, într-un meci în care ”galacticii” au stat la adăpostul victoriei cu 5-2 de pe Anflield, iar ”cormoranii” nu au putut face mare lucru. Chiar şi în aceste condiţii, ”albii” au fost cei care au avut cele mai mari ocazii de gol şi cei care au izbutit să puncteze prin Karim Benzema în minutul 79.

În cealaltă partidă a serii, transmisă în direct de Prima Sport 2, Napoli a dispus de Frankfurt cu 3-0. Osimhen (45’ + 2 şi 53’), Zielinski (64’ din penalty) au marcat golurile victoriei pentru italieni. În tur, Napoli s-a impus cu 2-0 la Frankfurt.

Manchester City, Benfica Lisabona, AC Milan, Chelsea Londra, Inter Milano şi Bayern Munchen sunt celelalte echipe calificate în sferturile Champions League. 

Real Madrid - Liverpool 1-0 (Benzema 79) pe Prima Sport 1

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho - Kroos, Camavinga, Modric - Valverde, Benzema, Vinicius
  • Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Diogo Jota, Fabinho, Milner - Salah, Nunez, Gakpo
  • Antrenor: Jurgen Klopp

Min. 90 + 5: Fluier final! Real Madrid învinge Liverpool cu 1-0!

Min. 79: GOL Real Madrid! ”Galacticii” deschid scorul după o eroare iniţială din punct de vedere tehnic a lui Vinicius. Brazilianul a fost pe fază totuşi şi i-a livrat o pasă de gol lui Karim Benzema, care a punctat cu poarta goală. 

Min. 69: Ocazie pentru Real Madrid! Vinicius îi pasează lui Benzema, iar starul francez trage peste poarta ”cormoranilor”.

Min. 53: Dublă ocazie pentru Real Madrid! Valverde nu îl poate învinge pe Alisson în situaţie 1 vs. 1. Ulterior, Benzema şutează din prima, însă o face şi el pe direcţia portarului brazilian.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 36: Ocazie pentru Liverpool! Intervenţie excelentă a lui Courtois la şutul lui Gakpo. Portarul belgian este atent şi la centrarea înşelătoare a lui Alexander-Arnold.

Min. 35: Ocazie pentru Real Madrid! Vinicius nu reuşeşte să îl învingă nici de această dată pe Alisson.

Min. 33: Ocazie pentru Liverpool! Courtois respinge şutul lui Nunez.

Min. 26: Alisson îi parează spectaculos şutul lui Vinicius, care se afla oricum într-o poziţie de ofsaid. 

Min. 22: Modric este aproape să deschidă scorul cu o torpilă din afara careului, însă mingea se duce puţin peste poarta ”cormoranilor”. 

Min. 20: Ocazie pentru Real Madrid! Camavinga trimite un şut deviat de Milner din afara careului. Mingea loveşte transversala graţie devierii lui Alisson. 

Min. 14: Ocazie pentru Real Madrid! Alisson îl blochează incredibil pe Vinicius din drumul către deschiderea scorului.

Min. 11: Toni Kroos trimite către poarta lui Liverpool, însă Alisson reţine fără probleme.

Min. 7: Ocazie pentru Liverpool! Salah îi pasează lui Nunez, care şutează la poartă, însă Courtois respinge cu piciorul.

Min. 1: A început meciul!


Napoli - Frankfurt 3-0 (Osimhen 45 + 2, 53, Zielinski 64 p) pe Prima Sport 2

Echipele de start:

  • Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Antrenor: Luciano Spalletti
  • Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Buta, N’Dicka – Knauff, Rode, Sow, Lenz – Kamada, Borre, Gotze
  • Antrenor: Oliver Glasner

Min. 90 + 3: Fluier final: Napoli se impune cu 3-0!

Min. 64: GOL Napoli! Zielinski transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă şi duce scorul la 3-0 pentru italieni.

Min. 53: GOL Napoli! Osimhen îşi trece în cont dubla, de data aceasta marcând cu poarta goală după centrarea lui Di Lorenzo.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 1-0 pentru Napoli!

Min. 45 + 2: GOL Napoli! Osimhen deschide scorul dintr-o lovitură de cap superbă din centrarea lui Politano.

Min. 19: Ocazie Napoli! Trapp parează şi şutul lui Kvaratskhelia.

Min. 16: Ocazie Napoli! Trapp respinge şutul lui Osimhen.

Min. 10: Ocazie Frankfurt! Lovitura de cap a lui Lenz se duce pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul!


Ziua de miercuri anunţă două meciuri spectaculoase pe canaele Prima Sport şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, partidele vor putea fi urmărite în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

În tur, Liverpool a fost de nerecunoscut, chiar dacă a început meciul în forţă. Real Madrid s-a impus cu 5-2, iar calificarea pare că este deja jucată. Totuşi, englezii sunt recunoscuţi pentru revenirile speculoase din Champions League, cea mai cunoscută fiind cea cu Barcelona. 

Echipa lui Klopp a avut un moral bun după a reuşit să o umilească pe Manchester, dar s-a făcut de râs în ultima etapă din Premier League, unde a pierdut cu ultima clasată. 

Misiunea lui Liverpool pare destul de dificilă, britanicii vor trebui să marcheze 3 goluri şi să nu primească niciun gol, pentru a putea trimite meciul în prelungiri. 

Napoli a fost o cu totul altă echipă în acest sezon. Echipa Italiană domină în Serie A, iar cel mai probabil, în acest sezon va ridica trofeul. În tur, italienii au câştigat cu 2-0, şi pleacă cu prima şansă în acest meci. 

Frankfurt nu este deloc în formă în campionat, echipa nu a mai câştigat de 3 etape şi vine după două egaluri consecutive. Germanii au încă şanse să se califice în cupele europene. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri