Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Real Madrid – Manchester City 1-1. Ambele echipe au oferit momente magice, iar calificare se decide la retur

Champions League Publicat pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21118633/2/profimedia-0774764428.jpg

Real Madrid a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia engleză Manchester City, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real a deschis scorul la prima şansă ivită, în minutul 36, când Modric l-a lansat pe Camavinga, acesta a intrat adânc în terenul lui City şi i-a pasat lui Vinicius, acesta trimiţând o torpilă de la marginea careului, fără nici o şansă pentru goalkeeperul oaspeţilor, Ederson.

Manchester City a egalat în minutul 67, printr-un şut senzaţional de la 20 de metri al lui Kevin De Bruyne.

Returul dintre Manchester City şi Real Madrid se va disputa miercuri, 17 mai, în Anglia, la Manchester.

Prima manşă a celei de-a doua semifinale a Ligii Campionilor, între AC Milan şi Inter Milano se joacă miercuri, 10 mai, la Milano.

VIDEO | Real Madrid – Manchester City 1-1 (Vinicius 36 / De Bruyne 67), LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior
  • Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Ruben Dias, Akanji – De Bruyne, Gundogan, Rodri – Bernardo Silva, Haaland, Grealish

Minutul 90+3: Fluier final! Se termină 1-1.

Minutul 90: Real Madrid a fost aproape să dea lovitura! Ederson are o intervenţie de senzaţie la execuţia lui Tchouameni.

Minutul 67: GOL City! Gundogan pasează în spate la De Bruyne, care egalează cu un şut de excepţie din afara careului!

Minutul 45+2: Pauză! Real conduce cu 1-0.

Minutul 36: GOL Real Madrid! Camavinga scoate la Vincius, care înscrie cu un şut superb din afara careului. Ederson a fost fără replică.

Minutul 25: Şansă mare irosită de Real Madrid! Vinicius recuperează şi centrează în faţa porţii pe jos. Dias se întinde şi respinge salvator de lângă Benzema.

Minutul 16: Grealish centrează din flancul stâng. Haaland reia nu foarte tare cu capul, iar Courtois prinde fără emoţii.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Real Madrid nu a avut emoţii cu Chelsea în runda trecută, de care a trecut cu 4-0 la general. A reuşit, astfel, o calificare în semifinale, unde are un meci foarte complicat, cu un adversar pe care l-a tot întâlnit în Liga Campionilor în ultimii ani.

De partea cealaltă, Manchester City a învins Bayern Munchen cu 4-1 la general. A fost 3-0 în tur, în Anglia, şi 1-1 în Germania, în retur. Trupa lui Guardiola e şi favorită pe hârtie acum, dacă luăm în calcul rezultatele din toate competiţiile, fără eşec din februarie (20 de partide la rând cu victorie sau egal).

Adversarele din această seară s-au mai întâlnit în 2020 şi în 2022, în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, iar de fiecare dată a învins una dintre ele. Prima dată, în 2020, s-a impus Manchester City, iar ulterior madrilenii au trecut în runda următoare.

Jude Bellingham, acord pentru plecarea la Real Madrid

Jude Bellingham (19 ani) are şanse foarte mari să plece de la Borussia Dortmund vara care vine, iar numele destinaţiei va fi una spectaculoasă, urmând să ajungă, dacă nemţii îşi vor da acordul, la un club de calibru, cu pretenţii mai mari în Liga Campionilor.

Englezul este dispus să facă trecerea la Real Madrid, AS anunţând astăzi că mijlocaşul este de acord cu trecerea la formaţia din La Liga . Suma achiziţiei ar putea trece lejer de 100 de milioane de euro, să sară cu 20 de milioane de euro peste sută, dar Real Madrid nu este pregătită să dea mai mult.

În cazul în care, negocierile care vor începe în zilele următoare, după cum a anunţat cotidianul spaniol, vor duce la o sumă mai mare, atunci Real Madrid va ieşi, se pare, din cursă.

Erling Haaland, păzit în permanenţă de Manchester City! De ce se teme Pep Guardiola

Tehnicianul Pep Guardiola a declarat că Manchester City are grijă de atacantul Erling Haaland ”24 de ore din 24”, din cauza taliei atacantului de 1.94 metri şi a valorii sale, relatează The Guardian.

Haaland, care a costat 51 de milioane de lire sterline în vară, a marcat 45 de goluri pentru City, un record, într-un singur sezon pentru orice jucător din Premier League. Sezonul trecut a lipsit 16 meciuri pentru Borussia Dortmund din cauza accidentărilor, în timp ce acum Haaland a fost indisponibil pentru doar patru meciuri la City.

Guardiola a explicat de ce: ”Nu ştiu ce a făcut la Dortmund, dar avem grijă de el 24 de ore. Avem medici şi kinetoterapeuţi incredibili, sunt alături de el în fiecare secundă a zilei. Este greu de înţeles de ce cheltuieşti mulţi bani pe un jucător şi apoi îi laşi în voia sorţii, nu ştiu ce fac celelalte cluburi. În prezent, cu acest program solicitant de jocuri la fiecare trei sau patru zile, trebuie să avem grijă de ei. Este atât de solicitant, cu nutriţie, odihnă, somn, mâncare. Pentru antrenament, câte minute ar trebui să joace.

Există date care spun că nu se pot antrena mai mult de 10 sau 15 minute. Oamenii spun de ce a fost înlocuit cu Leipzig [luna trecută] când a marcat [cinci] goluri, dar apoi a fost accidentat după meciul de la Burnley, aşa că nu a putut juca cu noi împotriva lui Liverpool sau pentru Norvegia. Ştim că trebuie să-l urmărim pentru că este atât de mare.

Kinetoterapeuţii au grijă de el; este masat – spatele, umerii, tendoanele, totul. Lucrează atât de mult timp la centrul de antrenament – mult mai mult decât pe teren. Astăzi, în fotbalul modern, jucătorii se antrenează mai mult în culise decât pe teren.”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri