Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

VIDEO | Real Madrid - Real Sociedad 0-0. Pas greşit făcut de ”Los Blancos”, care se îndepărtează de Barcelona

La Liga Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20997661/3/profimedia-0752718802.jpg

Real Madrid a remizat pe ”Santiago Bernabeu”, scor 0-0, în duelul cu Real Sociedad, meci contând pentru etapa a 19-a din LaLiga. 

”Galcticii” nu reuşeşesc să recupereze din diferenţa de puncte care o separă de liderul, FC Barcelona. Madrilenii au făcut doar 0-0 cu Real Sociedad şi au 42 de puncte, în timp ce bascii se află pe locul 3, cu 39 de puncte. FC Barcelona e lider, cu 47 de puncte.

Atletico Madrid a învins cu 1-0 în deplasarea de la Pamplona, prin golul lui Niguez, şi este pe poziţia a patra, cu 34 de puncte.

Real Madrid - Real Sociedad 0-0

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Militao, Rudiger, Camavinga - Kroos, Ceballos, Modric - Valverde, Benzema, Vinicius
  • Real Sociedad: Remiro - Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Rico - Mendez, Zubimendi, Marin; Kubo - Oyarzabal, Sorloth

Fazele din meci

Rezultate înregistrate duminică în etapa a 19-a din La Liga:

Real Valladolid – Valencia 1-0 (Larin 90)

Osasuna Pamplona – Atletico Madrid 0-1 (Niguez 74)

Celta Vigo – Athletic Bilbao 1-0 (Aspas 71)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

”Los Blancos” continuă cursa cu Barcelona pentru un nou titlu în LaLiga şi vor întâlnii ocupanta locului trei în campionat. Real Madrid vine după calificare în semifinalele Cupei Spaniei, în urma victoriei 3-1 în faţa lui Atletico Madrid şi se află pe locul secund în clasament, la doar trei puncte de catalani. Ultimul meci din LaLiga s-a încheiat cu victoria ”galacticilor” în faţa lui Bilbao, graţie reuşitelor lui Benzema şi Toni Kross.

De cealaltă parte, Real Sociedad are un sezon extrem de bun şi cu siguranţă va fi un adversar greu de învins. Bascii sunt la trei ”lungimi” de rivala lor din acestă etapă şi cu siguranţă un rezultat bun i-ar înscrie serios pentru lupta la titlu. Sociedad a avut parte de o eliminare din ”sferturile” Cupei Spaniei, după ce a pierdut la limită, cu scorul de 1-0, în faţa Barcelonei.

  • În ultimele cinci dueluri directe dintre cele două, madrilenii s-au impus de trei ori şi două partide s-au încheiat la egalitate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele