Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Real Madrid s-a impus categoric în faţa lui Chelsea! Benzema a strălucit şi în această seară de Champions League

Champions League Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20662278/8/profimedia-0680688684.jpg


Real Madrid este cu un pas în semifinalele Champions League după ce s-a impus 3-1 în deplasarea de la Chelsea. Confruntarea a putut fi urmărită pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

  • Meciul retur este programat pe 12 aprilie, pe „Santiago Bernabeu”. Câştigătoarea va da piept cu una dintre echipele Manchester City – Atletico (1-0 scorul din tur). 

Karim Benzema a strălucit din nou, după prestaţia fabuloasă cu PSG, şi a reuşit un hat-trick în faţa londonezilor. Atacantul francez a deschis scorul în minutul 21, a făcut dubla în 24 şi a stabilit scorul final în minutul 46, imediat după pauză. 

Golul lui Chelsea a venit în minutul 40, la 2-0. Havertz a fost autorul reuşitei. 

Chelsea - Real Madrid 1-3

Final de meci.

Min. 84: Ocazie importantă Chelsea! Courtois are o intervenţie foarte bună, apoi Lukaku nu poate să lovească mingea respinsă de portarul belgian.

Min. 68: Ocazie mare Chelsea! Lukaku a apărut bine la finalizare, dar n-a reuşit să plaseze balonul pe centrul porţii.

Min. 46: GOOOL Real! Benzema a profitat de eroarea absolut incredibilă a lui Mendy şi a reuşit hat-trick-ul.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 42: Ocazie uriaşă Real! Benzema n-a reuşit să facă hat-trick-ul dintr-o poziţie ideală. A şutat foarte slab de această dată.

Min. 40: GOOOL Chelsea! Jorginho a centrat fabulos, iar Havertz s-a poziţionat perfect şi a reuşit să reducă din diferenţă cu o lovitură de cap.

Min 32: Ocazie mare Real! Caravajal a pătruns senzaţional în careu şi apoi a trimis un şut modest, dar care era foarte aproape să fie gol. Mingea a trecut de portar, dar Christensen a fost atent şi a respins din faţa porţii goale.

 

Min. 24: GOOOL Real Madrid! Benzema are un start ireal de meci şi reuşeşte dubla, tot cu capul. Atacantul francez a plasat impecabil mingea, dintr-o poziţie incomodă.

Min. 21: GOOOL Real Madrid! Benzema a prins o lovitură de cap fabuloasă şi deschide scorul. Vinicius a fost cel care i-a pus mingea perfect pe cap.

Min. 10: Ocazie mare Real! Vinicius zguduie bara transversală.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Vinicius, Benema (C), Valverde

  • Rezerve: Asensio, Bale, Camavinga, Ceballos, Diaz, Nacho, Fuidias, Vazquez, Lunin, Marcelo, Rodrygo, Vallejo

  • Chelsea (3-4-2): Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - James, Kante, Jorginho, Mount, Azpilicueta - Havertz, Pulisic

  • Rezerve: Alonso, Kepa, Bettinelli, Chalobah, Kenedy, Kovacic, Loftus-Cheek, Lukaku, Saul, Sarr, Werner, Ziyech

An de an, Chelsea şi Real Madrid se înscriu cu şanse reale în lupta pentru trofeul Ligii Campionilor, dar şi pentru cel din Premier League, respectiv LaLiga. Iar actuala stagiune nu a făcut excepţie, chiar dacă Chelsea a ieşit rapid din lupta cu Liverpool şi Manchester City pentru coroana din Albion. Echipei lui Thomas Tuchel îi rămâne frontul european, acolo unde caută să-şi apere titlul cucerit în 2021, după finala cu Manchester City.
 
Aflată într-o situaţie economică dificilă din cauza sancţiunilor impuse oligarhului Roman Abramovich, Chelsea a trecut fără mari emoţii de Lille, în faza optimilor de finală, şi atacă meciul cu Real Madrid după un aiuritor 1-4 pe teren propriu în faţa lui Brentford, în Premier League. Dar pedigree-ul european al albaştrilor în era Abramovich e mai mult decât cunoscut!
 
De cealaltă parte, Real Madrid a trecut peste umilinţa din El Clasico, 0-4 cu Barcelona, a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la Celta Vigo şi, în mare măsură, pare că şi-a asigurat titlul din LaLiga. Pentru Carlo Ancelotti şi Karim Benzema, marea miză e redobândirea Cupei cu Urechi, obiectiv care, în 2021, le-a fost interzis madrilenilor chiar de către Chelsea, care a învins Realul cu 2-0 în returul de pe Bridge (1-1 în tur) şi a făcut pasul spre marele trofeu european.
 
La nivel de loturi, mari absenţe nu vor fi, dar Carlo Ancelotti va avea unele probleme dacă va pierde vreunul dintre titularii din linia ofensivă, Hazard, Isco şi Jovic fiind indisponibili pentru excursia în Anglia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri