Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

VIDEO | Real Madrid şi Atletico Madrid au remizat în derby-ul etapei din LaLiga. Echipa lui Simeone a marcat în inferioritate numerică

La Liga Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21030874/1/profimedia-0753205893.jpg

 

Real Madrid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Atletico Madrid, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Spaniei. Derby-ul oraşului Madrid a fost în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

Meciul a fost marcat de trei momente importante, în repriza a doua. Pe lângă cele două goluri, trebuie remarcată eliminarea lui Angel Correa din minutul 65, moment în care Atletico a rămas în inferioritate numerică.

În plus, Real Madrid nu a reuşit să profite de context şi chiar a primit gol. A făcut 1-0 Jose Gimenez, în minutul 78, dar formaţia lui Ancelotti s-a trezit pe final, când mai erau cinci minute din timpul regulamentar. A egalat Alvaro Rodriguez, în minutul 85.

Real Madrid e pe locul 2 în clasamentul din prima ligă spaniolă, cu 52 de puncte, iar Atletico e pe locul 4, cu 42 de puncte. Liderul din LaLiga este Barcelona, cu 59 de puncte.

Alte rezultate din LaLiga:

  • Cadiz – Rayo Vallecano 1-0. A marcat: Guardiola ‘74
  • Espanol – Mallorca 2-1. Au marcat: Braithwaite ‘22, ‘51 / Muriqi ‘41

Partida Valencia – Real Sociedad are loc tot sâmbătă, meciurile Athletic Bilbao – Girona, Celta Vigo – Valladolid, Almeria – Barcelona şi Sevilla – Osasuna sunt programate duminică, iar confruntarea Villarreal – Getafe se va disputa luni.


Informaţii înainte de Real Madrid - Atletico Madrid 

Partida Real Madrid - Atletico Madrid, din runda 23 de La Liga, sâmbătă, de la ora 19:30 şi poate fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Real Madrid vine după succesul răsunător în faţa lui Liverpool, scor 5-2, în manşa tur a ”optimilor” UEFA Champions League şi după victoria cu 2-0 în faţa Osasunei. ”Los Blancos” se află pe poziţia a doua în campionat, la opt puncte de liderul Barcelona.

De cealaltă parte, Atletico Madrid se află pe locul patru în La Liga, mult în spatele liderului şi la zece puncte de Real Madrid. Trupa lui Simeone a reuşit două victorii consecutive în campionat şi speră să rămână pe un loc ce să îi asigure participare în grupele Champions League, în sezonul viitor.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost în Cupa Spaniei, unde ”galacticii” au mers mai departe, după ce s-au impus cu 3-1.

Echipele probabile:

  • Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho; Camavinga, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius
  • Atletico Madrid: Oblak; Molina, Savic, Hermoso, Reinildo; Llorente, Barrios, Koke, Carrasco; Griezmann, Morata
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele