Ultima oră
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”

VIDEO | Real Sociedad a câştigat derby-ul Ţării Bascilor, cu Athletic Bilbao, în direct pe Look Sport+

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19840019/2/bilbao-sociedad.jpg

Real Sociedad a câştigat meciul din deplasare cu Athletic Bilbao, scor 1-0, în etapa a 16-a din LaLiga. Derby-ul Ţării Bascilor a fost transmis în direct pe Look Sport+.

Sociedad este revelaţia acestui sezon în Spania, ocupând locul 3 în clasament. Echipa pregătită de către Imanol Alguacil are a doua cea mai bună linie de clasament în deplasare, după campioana Real Madrid.

Pe ‘Estadio San Mamés’ din Bilbao, Athletic a avut o evoluţie ‘ştearsă’ şi n-a avut nicio ocazie clară de gol, deşi a avut o posesie a mingii superioară (60%).

Sociedad a deschis scorul în minutul 5, prin Portu. În minutul 62, Isak putea să dubleze avantajul oaspeţilor, dar şutul său a nimerit bara.

Real Sociedad a întrerupt o serie de trei înfrângeri şi vizează o clasare în zona cupelor europene la finalul sezonului. De cealaltă parte, Bilbao încheie anul la mijlocul clasamentului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19840019/3/clasament-spania.jpg

Sursa foto: Twitter Athletic Bilbao

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele