Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | Real Valladolid – Barcelona 3-1. Catalanii au ajuns la a doua înfrângere consecutivă în La Liga

Barcelona Publicat pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21132999/2/profimedia-0778614461.jpg

Barcelona a pierdut în deplasarea de la Real Valladolid, scor 3-1, meci contând pentru etapa 36 din LaLiga. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Catalanii au început cum nu se putea mai rău, când Christensen şi-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 2. Peste 20 de minute Larin a transformat penalty-ul făcut de Eric Garcia şi a dus scorul la 2-0, cu care s-a intrat la cabine.

A doua parte nu a fost mai bună pentru campionii Spaniei, care au primit al treilea gol în minutul 73, când Plata a îndeplinit o formalitate şi a făcut 3-0 pe tabelă. 11 minute mai târziu Lewandowski îşi trecea în cont reuşita cu numărul 23 din campionat şi marca golul de onoare pentru echipa antrenată de Xavi.

Barcelona este deja campioană în Spania, dar după acest insucces rămâne cu 85 de puncte, în timp ce Valladolid a ieşit din ”zona roşie” şi a urcat pe locul 17, la trei puncte de primul loc retrogradabil.

Real Valladolid – Barcelona 3-1 (Christensen A. 2' (a), Larin C. 22' (p), Plata G. 73' / Lewandowski R. 84')

Real Valladolid – Barcelona, meci contând pentru etapa a 36-a din La Liga, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, astăzi, de la ora 23:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se găsesc majoritatea meciurilor din La Liga şi din restul campionatelor de top ale Europei (Premier League, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1).

Aflată pe locul 18 retrogradabil în clasament, cu 35 de puncte, Real Valladolid este de aşteptat să dea tot ce are mai bun pentru a obţine victoria în faţa campioanei Spaniei. În timp ce Barcelona este sigură de câştigarea La Liga, gazdele se lupta cu Getafe (locul 17, 35 de puncte), Cadiz (locul 16, 38 de puncte) şi Espanyol (locul 19, 34 de puncte) pentru supravieţuirea în primul eşalon al fotbalului spaniol.

În meciul tur, Barcelona s-a impus categoric cu un nemilos 4-0 faţă de Valladolid.

Echipele probabile:

  • Real Valladolid (4-3-3): Masip - Fernandez, Sanchez, El Yamiq - Rosa, Monchu, Aguado, Olaza - Plata, Marin, Leon.
  • Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Roberto, Alonso, Christensen, Balde - Gavi, Busquets, F. de Jong - Dembele, Lewandowski, Raphinha.

Sursa foto: Profimedia

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele