Ultima oră
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga

VIDEO ǀ Red Bull a făcut recital şi pe Spa-Francorchamps. Charles Leclerc a completat podiumul

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21270317/1/red-bull.jpg

Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Belgiei, reuşind cea de-a zecea victorie din sezonul în curs al Formulei 1.

El a plecat de pe poziţia a şasea a grilei de start.

Max Verstappen (Red Bull) s-a impus pe circuitul de la Spa-Francorchamps, unde a câştigat pentru a treia oară la rând, după victoriile obţinute în 2021 şi 2022. Pentru Verstappen este a opta victorie consecutivă din acest an, în cursul căruia a adunat zece victorii. Pilotul olandez a plecat de pe poziţia a şasea a grilei de start.

Pe locul secund în Marele Premiu al Belgiei a încheiat mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi echipa austriacă a reuşit o nouă dublă, consolidându-şi poziţia de lider în clasamentul constructurilor. Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) s-a clasat pe poziţia a treia, în timp ce pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a sosit pe locul 4.

În clasamentul general al piloţilor conduce Max Verstappen, cu 314 puncte, urmat de Sergio Perez (189 puncte) şi spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) – 149 de puncte. Aflat pe locul 4, Lewis Hamilton s-a apropiat la doar un punct de Alonso, având 148 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele