Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

VIDEO | Rednic, dărâmat de moartea lui Ionuţ Popa: "M-a sunat înainte să facă stop cardiac". Ultimul mesaj primit de la Nea Popică

Superliga Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19402306/3/vlcsnap-2020-06-25-16h59m59s014.png


Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, s-a declarat profund întristat de moartea lui Ionuţ Popa, antrenor care i-a fost prieten şi l-a susţinut.
 
“Este o zi neagră şi tristă. Am pierdut un prieten, un om de fotbal, un om care în această perioadă m-a susţinut şi nu pot să uit în afară de mesajele pe care le primeam în momentul în care s-a strigat demisia el m-a sunat şi m-a încurajat şi mi-a zis că până la urmă o să reuşesc aici. Tot speram, am vorbit şi cu fata lui, aveam încredere şi m-am rugat la Dumnezeu ca el să revină. N-a mai revenit şi Popică a plecat dintre noi. Îmi pare rău că poate nu am făcut mai multe pentru el, m-am oferit să-l ajut, dar când nu mai era nimic de făcut. E o zi tristă şi Dumnezeu să-l odihnească, a fost un om cu suflet mare”, a spus Rednic.

 
Antrenorul Ionuţ Popa a decedat, miercuri, la vârsta de 67 de ani, la Spitalul Judeţean Arad, unde era internat. La 9 iunie, Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad.
 
În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele