Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO | Rednic, ironic în "cazul Sorescu": "A trebuit să-l bag, altfel mă dădea Badea afară!"

Superliga Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email


Mircea Rednic a trecut peste conflictul cu Deian Sorescu şi l-a titularizat în banda dreaptă a apărării lui Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj. Înaintea meciului, antrenorul din Şoseaua Ştefan cel Mare a comentat în mod ironic alegerea tactică, făcând referire la presupusa intervenţie a lui Nicolae Badea.
În presă au apărut conform cărora patronul de la Computerland i-ar fi transmis că ori revine la sentimente mai bune faţă de Sorescu, ori Rednic pleacă. O variantă infirmată ironic de către antrenor:
 
"A trebuit să-l bag, altfel mă dădea Badea afară. Nu aveam cum, puteam să risc aşa ceva? Deian nu are cum să nu fie pregătit. E interesul lui, dar şi al echipei, pentru că e un jucător care poate face diferenţa. Pe Torje îl felicit, a venit târziu, nu e pregătit, dar pune suflet şi e un adevărat lider", a declarat Rednic, cu câteva minute înaintea startului meciului cu CFR.

Albon, opinie interesantă la Fotbal Look: "Să vedem cum interpretează vestiarul"

Prezent în studioul Fotbal Look, Mirel Albon a interpretat încercarea lui Rednic de a-i da o lecţie lui Sorescu drept o formă de a pune la punct vestiarul, iar acum se întreabă cum va reacţiona grupul de jucători după ce Puriul nu şi-a dus planul la capăt şi a revenit asupra deciziei:
 
"După tot ce s-a întâmplat în această săptămână nu mă aşteptam să fie în lot. E u surpriză, dar cred că e o decizie corectă. Sorescu a fost printre puţinii care au avut continuitate în pregătirea de vară, Rednic nu-şi permitea să renunţe la el. Cred că Rednic a vrut să dea o lecţie vestiarului: cine nu ascultă de el ar putea să dispară. Acum să vedem cum se interpretează readucerea lui. Nu cred că cineva poate să-i impună ceva lui Rednic. A adus jucători, bani de acasă, nu cred că i se poate impune acest lucru. E un antrenor cu foarte multă maturitate, şi-a dat seama că riscă enorm dacă nu joacă cu unul dintre cei mai experimentaţi jucător din lot", a fost opinia fostului selecţioner al naţionalei feminine, la Fotbal Look.
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele