Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Reghecampf nu se entuziasmează prea mult după victoria cu CFR Cluj: ”E bucurie mare, dar noi nu avem la mână absolut nimic”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 10 apr 2022
mail-share icon Email

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a bucurat de victoria echipei lui, Universitatea Craiova, în meciul cu CFR Cluj, dar a precizat că formaţia olteană tot nu depinde numai de ea în lupta pentru locurile 1-2.

E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă, nu e uşor. Eu cred că am făcut un meci bun, a fost un meci de luptă, cu multe faze, mai ales la mijlocul terenului şi cred eu că de multe ori noi am câştigat contactele cu ei. Suntem bucuroşi că am câştigat şi trebuie să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu la Farul, după aceea urmează meciul de cupă, mergem la Piteşti, deci va fi o săptămână plină pentru noi.

Nu a fost uşor, am avut 1-0, am avut câteva ocazii la care puteam să mai marcăm, cei de la CFR au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii după 2-1 cu CFR, mai ales că ei au o experienţă foarte mare pe faza defensivă şi se apără foarte bine şi e greu să marchezi şi lucrul acesta mă bucură foarte mult, că am reuşit să revenim, iar la ultima fază am reuşit să câştigăm meciul.

Toţi care au intrat au făcut-o foarte bine, în momentul în care am văzut că au schimbat şi au jucat cu trei fundaşi şi au rămas cu doi mijlocaşi, am schimbat şi noi, am băgat doi atacanţi şi am încercat să câştigăm meciul. Noi am dorit toate cele trei puncte. (n.r. - despre ce l-a nemulţumit) Eu nu le reproşez, numai că a fost foarte uşor... Mi-aduc aminte faza primului gol, am avut mingea de două ori, puteam să o respingem afară.

Era minutul 42, trebuia să ne comportăm altfel, trebuia să ne comportăm ca o echipă care închide rezultatul, mai ales pe final de repriză, din păcate nu am făcut-o, am primit un gol. Şi la golul al doilea am făcut o greşeală colectivă, în prima fază a greşit Nicuşor Bancu, după care marcajul a lăsat de dorit şi am primit gol simplu. Dar am revenit, am câştigat meciul, e bucurie mare. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reuşim să ne câştigăm următoarele două meciuri venim acasă şi sperăm să jucăm cu stadionul arhiplin şi să câştigăm al următoarele jocuri.

Dacă reuşim acest parcurs, vom avea şanse să ajungem la locul 2, mai mult nu pot să sper în momentul ăsta, decât să aşteptăm să vedem ce reacţie vor avea cei de la CFR. Noi nu avem în mână absolut nimic, cei de la CFR au prima şansă pentru că au foarte multe puncte în faţă”, a declarat Reghecampf.

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6. Antrenorul Dan Petrescu a lipsit de la meci, fiind suspendat, locul său pe banca echipei campioane fiind luat de Alin Minteuan.

Au înscris: Creţu ’18, Markovic ’69, Roguljic ‘90+6 / Bordeianu ’43, Petrila ‘58.Sâmbătă, Farul a învins în deplasare FC Argeş, scor 2-0.

Partida FCSB – FC Voluntari va avea loc luni, de la ora 21.00.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 36, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 24.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri