Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Reghecampf o duce pe Universitatea Craiova pe primul loc, dar nu e pe deplin mulţumit. ”Avem probleme în anumite momente ale jocului”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21288691/1/reghe.png

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a criticat jocul din prima repriză al formaţiei sale şi recunoaşte că sunt lucruri de pus la punct în mecanismul echipei pe care o antrenează.

”Avem probleme în anumite momente ale jocului, avem destulă experienţă şi jucători care pot citi jocul foarte bine. Astăzi nu a fost cazul, am jucat foarte prost în prima repriză. Am marcat un gol, e adevărat, dar nu mi-a plăcut. Aştept altceva.

Nu ne descurcăm când adversarul se apără organizat. Jucăm foarte lent şi nu reuşim să luăm mingea. Avem momente în care trebuie să ne comportăm mai bine, în special pe contraatacurile adversarilor.

Faptul că am marcat trei goluri este un lucru pozitiv. Jucătorii au valoare, dar trebuie să o dovedească, să iasă din zona de confort, trebuie să facem altceva decât ce s-a făcut în trecut, pentru că nu s-a câştigat nimic. Supărat nu sunt, dar mă gândesc cum să aduc soluţii”, a declarat Laurenţiu Reghecampf

Echipa Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri