Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Remiză în „Le Classique”! Cum s-au descurcat PSG şi Marseille. Neymar a fost scos de pe teren de Pochettino

Ligue 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

PSG şi Marseille au remizat 0-0 în „Le Classique”, în cadrul etapei cu numărul 11 din Ligue 1. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro. 

Confruntarea a fost extrem de aprinsă. În minutul 27, în momentul în care Neymar se pregătea să execute un corner, fanii adverşi au început să arunce cu obiecte. Meciul a fost oprit şi s-a reluat doar cu ajutorul scutierilor, care îl protejau pe brazilian ca să poată executa. Scena s-a repetat de mai multe ori. 

În minutul 14 s-a marcat primul gol, de PSG, care a fost anulat pentru ofsaid. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 21, OM a marcat, dar din nou VAR-ul a anulat reuşita, pentru ofsaid.

În minutul 57, Hakimi a văzut direct cartonaşul roşu după ce şi-a îmbrâncit un adversar de la spate, la marginea careului, după ce acesta ajunsese aproape singur cu portarul. 

Neymar a făcut o partidă modestă, motiv pentru care a fost schimbat de Pochettino în minutul 83. Brazilianul a fost înlocuit cu Wijnaldum. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele