Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ ”Rezultatul mă nemulţumeşte!” Reacţia lui Adrian Mutu după remiza albă dintre ”U” Cluj şi Rapid

Rapid Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20997072/1/screenshot-101.png

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, s-a arătat nemulţumit de faptul că echipa sa a obţinut doar un punct pe terenul Universităţii Cluj, considerând că giuleştenii au avut cele mai clare ocazii de gol.

Totuşi, ”Briliantul” s-a arătat bucuros de faptul că niciunul dintre elevii săi nu s-a accidentat, ţinând cont de starea jalnică în care s-a aflat gazonul în timpul meciului.

A fost un teren greu, noi mergem la victorie mereu. Şi astăzi, în ciuda condiţiilor, am avut ocaziile mai clare, iar rezultatul mă nemulţumeşte oarecum. Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil, nu mai vorbi de tactică. A fost un meci de luptă, care pe care, orice greşeală putea costa.

Cel mai important lucru e că toţi băieţii au terminat meciul sănătoşi. Am avut ocazie în minutul 8, prin Dugandzic. Dacă terenul era mai bun, probabil ar fi marcat. Pe un teren de genul ăsta, dacă iei un gol, e aproape imposibil să egalezi. A fost o strategie în funcţie de condiţii. Săptămâna asta ne ajunge un jucător, eu cred că avem un lot omogen şi suntem o nucă tare, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului.

Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă, transmis în direct la Prima Sport 1.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66, Universitatea Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

  • ”U” CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64’), Remacle (Jose Gomes 90’+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58’), Fulop (Ad. Bălan 65’). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46’), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87’), Ioniţă (Sefer 88’). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • Cartonaşe galbene: Bic 43’, Oancea 50’, Vlădoiu 90’+1, Chipciu 90’+5 / Junior Morais 14’, Albu 90’+2
  • Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs
  • Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu
  • Observator: Marcel Savaniu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele