Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Robert Lewandowski s-a distrat în deplasarea de la Koln! Polonezul a reuşit hat-trick-ul şi Bayern a învins 4-0

Bundesliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20554103/1/lewandowski.jpg

Bayern Munchen a obţinut o nouă victorie spectaculoasă în Bundesliga, 4-0 în deplasarea de la Koln. Duelul din runda cu numărul 19 a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro

Showman-ul a fost nimeni altul decât Robert Lewandowski, care a reuşit un hat-trick. Koln n-a avut nicio şansă în faţa maşinăriei de goluri. El a deschis şi scorul, în minutul 9 al partidei. 

Tolisso a marcat în minutul 26, cu o execuţie la vinclu, după o pasă superbă de la Muller, ce a venit la capătul unei faze rapide ce a pornit din propriul careu. 

Lewa a închis tabela la 4-0, cu două goluri în minutele 62 şi 74. Leroy Sane a fost cel care i-a pasat decisiv şi l-a lăsat singur cu portarul în ambele dăţi. 

Bavarezii sunt pe primul loc în Bundesliga, cu 6 puncte avans de marea rivală Borussia Dortmund. Kold este pe 8, cu 28 de puncte, la egalitate cu RB Leipzig. 

0-1

0-2

 

0-3

 

0-4

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele