Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Rocadă între primele două locuri din Premier League: Arsenal - Manchester City 1-3! Gol şi pasă de gol pentru De Bruyne! Haaland a închis tabela

Premier League Publicat pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21019691/12/331490489-3434828606792695-144253854533558564-n.jpg

Partida Arsenal - Manchester City, restantă din runda a 12-a de Premier League, transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro, s-a terminat cu victoria ”cetăţenilor”, scor 1-3.

Golurile meciului au fost marcat de Saka 42’ pentru Arsenal şi De Bruyne 24’, Grealish 72’ şi Haaland 82’ pentru Manchester City.

În urma acestui rezultat, City adună 51 de puncte şi preia conducerea în Premier League. Arsenal coboară pe locul 2, cu acelaşi punctaj, însă şi cu un meci mai puţin.

Arsenal - Manchester City a fost al 11-lea succes consecutiv pentru oaspeţi în faţa gazdelor în Premier League.


 Arsenal - Manchester City 1-3 (Saka 42 / De Bruyne 24, Grealish 72, Haaland 82)

Echipele de start:

  • Arsenal: Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Jorginho, Xhaka - Saka, Eddie Nketiah, Martinelli
  • Antrenor: Mikel Arteta.
  •  
  • Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Ake - Rodri, Bernardo, De Bruyne, Gundogan - Mahrez, Haaland, Grealish.
  • Antrenor: Pep Guardiola.

Min. 90 + 5: Fluier final: Arsenal - Manchester City se termină 1-3!

Min. 82: GOL Manchester City! Haaland, golgheterul din Premier League, înscrie din pasa lui De Bruyne şi îi apropie pe ”cetăţeni” de locul 1. 

Min. 72: GOL Manchester City! Grealish finalizează cu ajutorul devierii lui Tomiyasu o acţiune rapidă a ”cetăţenilor”. Portarul Ramsdale nu a mai putut interveni. Haaland i-a pasat lui Gundogan, care a deviat subtil balonul până la Grealish. 

Min. 69: Ocazie pentru Manchester City! Ramsdale îl blochează eroic pe Haaland, după o greşeală uriaşă a lui Zinchenko. 

Min. 68: Ocazie pentru Manchester City! Jorginho respinge mingea de pe linia porţii. 

Min. 66: Ocazie mare de gol pentru Arsenal! Eddie Nketiah nu ajunge să trimită mingea în poarta goală din centrarea lui Tomiyasu.

Min. 64: Eddie Nketiah (Arsenal) primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Dias (Man. City). 

Min. 63: Grealish (Man. City) primeşte un cartonaş galben pentru proteste. 

Min. 61: Schimbare la Manchester City: iese Mahrez, intră Akanji. 

Min. 57: Penalty pentru Manchester City dictat de arbitru! Gabriel primeşte cartonaşul galben pentru un fault în careu la Haaland. Decizia este întoarsă de VAR pentru un ofsaid la starul norvegian. 

Min. 48: Tomiyasu (Arsenal) vede cartonaşul galben, primul din tabăra ”tunarilor”. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 7: Arsenal - Manchester City este 1-1 la pauză!

Min. 45 + 6: Bară pentru Manchester City la lovitura de cap a lui Rodri, deviată uşor de Ake în transversală. 

Min. 45 + 2: Bernardo (Man. City) primeşte cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 42: GOL Arsenal! Saka aduce egalarea pentru ”tunari” de la punctul cu var. Ederson s-a aruncat în direcţia opusă execuţiei. 

Min. 39: Penalty pentru Arsenal! Ederson îl faultează pe Nketiah, al cărui şut a fost respins de pe linia porţii de către defensiva oaspeţilor.

Min. 36: Ederson (Man. City) primeşte cartonaşul galben pentru tragere de timp. 

Min. 34: Walker (City) primeşte cartonaşul galben pentru că a revenit pe teren fără permisiunea arbitrului. Este primul avertisment al partidei. 

Min. 28: Ocazie pentru Arsenal! Tomiyasu este aproape să îşi repare greşeala de la golul ”cetăţenilor”, însă voleul său se duce peste poartă. 

Min. 24: GOL Manchester City! De Bruyne profită de o gafă uriaşă a lui Tomiyasu şi îl învinge pe Ramsdale cu un lob elegant. 

Min. 22: Ocazie mare de gol pentru Arsenal! Zinchenko îi aşază mingea pe cap lui Eddie Nketiah, însă atacantul reia imprecis. 

Min. 16: Fază de joc periculoasă creată de Manchester City! Mahrez îi centrează lui Haaland. Norvegianul din unghi recentrează, însă o face imprecis. 

Min. 1: A început meciul!


Partida Arsenal - Manchester City, restantă din runda 12 de Premier League, va avea loc miercuri, de la ora 21:40 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Unul dintre cele mai aşteptate dueluri din Premier League este înfruntare între ocupantele primelor două locuri! Arsenal este lider în campionatul Anglie, la trei puncte de ”cetăţeni”, care ocupă poziţia a doua. ”Tunarii” traversează o perioadă mai slabă, după ce au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Brentford din etapa trecută şi au pierdut în faţa codaşei Everton. 

Manchester City are un sezon oscilant, departe de constanţa pe care o arăta în sezonul trecut, când a reuşit să cucerească titlul. Trupa lui Pep Guardiola are mijloacele necesare de a le pune probleme londonezilor, iar cu un rezultat bun în acest meci ar pune mare presiune pe Arsenal.

Derby-ul acesta reprezintă şi duelul dintre maestru şi ucenic, Mikel Arteta fiind secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, în perioada 2016-2019. Cei doi antrenori s-au întâlnit recent în FA Cup, unde ”cetăţenii” s-au impus cu 1-0. De altfel, bilanţul ”tunarilor” în faţa lui City nu este unul încurajator, Arsenal a pierdut ultimele şase meciuri.

Echipele probabile:

  • Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Nketiah
  • Manchester City: Ederson; Lewis, Dias, Laporte, Ake; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Haaland, Grealish
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele