Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

VIDEO | România - Australia, ultimul test înaintea Jocurilor Olimpice. Dică: "Îmi doresc să facem mai mult pe faza ofensivă şi să câştigăm"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20234876/1/dica.jpg

Echipa naţională U23 a României întâlneşte marţi, de la ora 21:00, la Marbella, selecţionata Australiei, într-o partidă amicală, transmisă în exclusivitate pe Prima TV. Nicolae Dică a declarat că vrea să vadă un progres în privinţa jocului ofensiv, faţă de meciul cu Mexic, pierdut cu 1-0.

Dică a recunoscut că mulţi dintre jucătorii convocaţi pentru această acţiune nu vor face parte din lotul ‘tricolorilor’ pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate în perioada 21 iulie - 7 august. România are adversare accesibile în grupă: Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

‘Tricolorii’ se pregătesc la Marbella din 27 mai şi au pierdut primul meci de pregătire, 0-1 cu Mexic, sâmbătă, 5 iunie.

"Într-adevăr, este dificil, pentru că majoritatea jucătorilor vor veni din vacanţă pentru Jocurile Olimpice. Dar avem o perioadă de pregătire înainte, 3 săptămâni. Jucătorii cu care am venit aici, mulţi dintre ei nu fac parte din lotul pentru Olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri la care m-am gândit pentru campania următoare, cine va fi antrenor la naţionala de tineret.

Prin această acţiune, am vrut să jucătorii să nu aibă o vacanţă foarte lungă, să-i vedem pe jucătorii noi, mai tineri, dacă pot face faţă la un nivel mai mare. Şi am vrut să vedem cum răspund la cerinţele noastre jucătorii pe care vrem să-i luăm la Jocurile Olimpice. Gândirea mea şi a lui Mirel (Rădoi) despre fotbal este aceeaşi.

Sper să obţinem o victorie în meciul cu Australia. Eu am spus şi după meciul cu Mexic că băieţii au avut o atitudine foarte bună şi sunt mulţumit de acest lucru. Însă îmi doresc să facem mai mult pe faza ofensivă, în ultimii 25 de metri, şi să câştigăm", a spus Nicolae Dică pentru FRF TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri