Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

VIDEO | România - Belarus 2-1. Tremurăm serios, dar începem preliminariile cu dreptul

Echipa nationala Publicat pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21076111/4/rom-blr-bun.jpg

Reprezentativa României a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus.

Nicolae Stanciu a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 17.

Scorul a fost majorat de Andrei Burcă, marcator al primului gol pentru naţională, în minutul 19, din pasa lui Răzvan Marin.

În minutul 86, Marozau a redus din diferenţă pentru Belarus, golul fiind acordat după verificarea VAR.

VIDEO | România - Belarus 2-1 (Stanciu 16, Burcă 18 / Morozov 86), pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

România: I. Radu - Cr.Manea, Drăguşin, Burcă, Opruţ - R.Marin, T. Băluţă, N.Stanciu - Moruţan, Alibec, Man
Rezerve: Fl. Niţă, Moldovan, Cicâldău, Rus, L.Munteanu, Olaru, M. Marin, Dobre, Fl. Tănase, Oct.Popescu, Sorescu

Belarus: Plotnikov - Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich - Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong - Bakhar, Khvaschinski
Rezerve: Makavchik, Kudravets, Stepanov, Shvetsov, Polyakov, Shauchenka, Bacharou, Yuzepchuk, Kaplenko, Grechikho, Klimovich, Marozau

 

Minutul 86: GOL Belarus! Morozov reduce diferenţa, cu o execuţie de fineţe, din afara careului, ce s-a dus în plasa laterală. Radu fiind fără replică.

Minutul 81: Manea centrează din flancul drept, defensiva adversă respinge slab, până la Dobre, care din cădere trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 58: Moruţan prelungeşte foarte bine la Alibec, care trimite în bară.

Minutul 47: Repriza a doua putea să înceapă cum nu se poate mai rău pentru noi. Ionuţ Radu a încercat să salveze un corner, dar a scăpat mingea în piciorul unui adversar, după câteva momente de confuzie, faza s-a terminat cu şutul peste buturi expediat de Yablonski.

Minutul 45+2: Pauză! România conduce cu 2-0.

Minutul 42: Veste proastă pentru naţioanlă, dar şi pentru Farul. Tudor Băluţă a resimţit dureri, fiind nevoie de schimbare. În locul său a fost introdus Cicâldău.

Minutul 18: GOL România! Răzvan Marin îl găseşte excelent pe Burcă, care marchează cu o execuţie spectaculoasă din plonjon.

Minutul 16: GOL România! Stanciu execută impecabil o lovitură liberă din marginea careului. Portarul este prins pe picior greşit.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Belarus ar putea fi exclusă din calificările pentru Euro 2024 şi din toate competiţiile organizate de UEFA, a anunţat vineri televiziunea publică germană, ARD. Forul european va dezbate subiectul în cadrul următorului său Comitet Executiv.

Până va fi luată o decizie oficială, tricolorii vor trebui să pregătească meciul cu Belarus. Meciul este foarte important pentru echipa lui Edi Iordănescu, care are nevoie de cele 3 puncte, pentru a spera la calificare. 

Cele două naţionale sunt în Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Andorra, Israel şi Kosovo. Obiectivul real al naţionalei lui Edi Iordănescu este locul 2, prima poziţie fiind în mod clar vânată de Elveţia, echipă care are jucători cu cotă mare, care evoluează la granzi precum Arsenal sau Chelsea. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri