adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

VIDEO | România - Chile, astăzi, de la 13:00, în direct pe Prima Sport 2. ”Stejarii” încep pregătirea pentru Cupa Mondială

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20908037/1/rom-rug.jpg

Turneul ”November Tests” aduce la Bucureşti, în această toamnă, un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franţa. Vor participa la competiţia de pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf România, Samoa, Chile, Uruguay şi Tonga.

Primul test este sâmbătă, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2. Selecţionata noastră va întâlni Chile.

Biletele pentru aceaste partide s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe bilete.ro, dar şi în reţeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel naţional (magazinele Inmedio & RELAY, magazinele Germanos, oficiile Poşta Română, magazinele Vodafone).

Meciuri test World Rugby, Stadionul Naţional de Rugby ”Arcul de Triumf”:

  • 5 noiembrie, ora 13:00: România – Chile
  • 12 noiembrie, ora 13:00: Tonga – Chile
  • 13 noiembrie, 13:30: România – Uruguay
  • 19 noiembrie: ora 12:45 Tonga – Uruguay; ora 16:45 România – Samoa

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele