Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

VIDEO | România - Egipt 14-21. Eşec contra ”faraonilor” la mondialul de baschet 3X3 de la Bucureşti

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20880635/2/rom-ept.png

Reprezentativa U23 de baschet 3X3 a României a fost învinsă de Egipt, cu scorul de 14-21, în direct pe Prima Sport 1. Jucătorii noştri au început modest partida, dar pe final au reuşit să recupereze din ecart, insuficient pentru a schimba soarta partidei cu ”faraonii”.

Patruzeci de echipe de baschet 3x3 Under 23 participă, în această săptămână, la Campionatul Mondial, eveniment organizat la Bucureşti şi găzduit de Circul Metropolitan.

La startul evenimentului organizat în premieră în ţara noastră sunt prezente cele mai valoroase 40 de echipe de tineret de baschet 3x3 din întreaga lume, printre care se numără şi ambele naţionale ale României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele