Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | România - Italia 13-45! ”Stejarii” nu au avut nicio şansă în faţa unei forţe a rugby-ului continental

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20759289/3/rugby1.jpg

România nu a avut nicio şansă în partida amicală disputată pe teren propriu contra reprezentativei Italiei de rugby şi transmisă în direct de către Prima Sport 1.

”Stejarii” au cedat cu un scor categoric de 13-45 (6-19 la pauză), într-un meci în care singura realizare notabilă a fost bifarea a unor puncte de onoare în faţa unui adversar net superior la toate capitolele.

Florin Vlaicu (35 de ani), legitimat la Olimpia Bucureşti, s-a remarcat în tricoul României prin transformarea a trei lovituri de pedeapsă în minutele 11, 24 şi 80. Alexandru Savin (27 de ani), legitimat la Chambery în Franţa, a reuşit singurul eseu al ”tricolorilor” în minutul 79.

De cealaltă parte, echipă câştigătoare şi-a obţinut punctele prin trei eseuri şi două transformări în prima repriză, respectiv patru eseuri şi două transformări în partea secundă. Italienii au mai ratat, de asemenea, o lovitură de pedeapsă în a doua repriză.


Naţionala de rugby a României se vede pe Prima Sport! ”Stejarii” sunt în pregătire pentru Cupă Mondială şi vor disputa în luna iulie trei jocuri de verificare. Primul este contra Italiei, vineri, 1 iulie, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Partida se va juca la Bucureşti, pe arena ”Arcul de Triumf”. Italia este un nume uriaş în rugby-ul continental şi revine în Bucureşti, după o absenţă de 18 ani.

Ultimul duel dintre cele două naţionale a avut loc la Cupa Mondială din 2015, Italia a avut câştig de cauză, cu scorul de 32-22.

Pentru reprezentativa ţării noastre urmează o ”dublă” cu Uruguay, în cadrul unui turneu amical în America de Sud. Partidele sunt programate pe 10 şi pe 17 iulie şi vor fi de asemenea pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele