Ultima oră
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde

VIDEO | 'Roş-albii' aşteaptă un miracol de Sărbători! Gane: "Poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele, să nu ajungem la faliment"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639936/3/rps8213.jpg

Ionel Gane a debutat cu o victorie în funcţia de antrenor principal la Dinamo: 1-0 cu FC Argeş, în etapa a 12-a din Liga 1. Fostul secund al lui Cosmin Contra a declarat că aşteaptă un miracol în această lună, pentru ca Dinamo să nu ajungă la faliment.

Ionel Gane a condus echipa după ce Cosmin Contra a plecat, nemulţumit de situaţia financiară a clubului. Totuşi, Contra i-a oferit sfaturi lui Gane înaintea meciului cu FC Argeş.

La Piteşti, Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici.

"Ne-am luat cele trei puncte, suntem la a treia victorie consecutivă. Dedicăm această victorie în primul rând lui Cosmin Contra, pentru că numai eu ştiu cât a suferit în ultimul timp. În al doilea rând, este o victorie pentru fani, pentru că ne-au demonstrat azi, încă o dată, că sunt alături de noi şi nu ne lasă în niciun moment.

Sigur că m-am consultat cu Cosmin Contra înaintea acestui meci, pentru că eu fac parte din staff-ul lui, lucrăm de trei ani. E din ce în ce mai greu să motivăm jucătorii. Situaţia la nivel administrativ nu e bună, suntem din august neplătiţi. Nu se schimbă nimic, sunt aceleaşi probleme. Singura satisfacţie care ne rămâne este să câştigăm toate meciurile rămase în acest an.

Nu e ruşinos să ne susţină financiar fanii, ei o fac cu mare drag, dar nu pot singuri. Aşteptăm un miracol luna asta, lăsaţi-mă să cred că poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele. Ar fi minunat ca acest club să nu ajungă la faliment, e un club mare şi nu merită să ajungă rău. Poate că lucrurile se vor schimba în bine şi cu noul stadion", a spus Ionel Gane, la finalul partidei de la Piteşti.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele