Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

VIDEO | S-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu la finalul anului trecut. FCSB ar putea juca din nou în Ghencea

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali are motive să fie fericit. S-a promulgat legea care i-ar permite formaţiei ”roş-albastre” să joace pe ”Stadionul Ghencea”.

În octombrie 2022, Marcel Ciolacu, liderul PSD, declara că va face tot ceea ce este posibil pentru ca FCSB să joace pe ”Stadionul Ghencea”. Astăzi, 11 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu şi ar urma să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în monitorul oficial, conform ProSport.

”În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieţii de zi cu zi.

La o singură întrebare nu am ştiut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicaţie pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu ştiu de ce, situaţia fiind mai presus de puterea mea de înţelegere.

Este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât şi la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu, pentru sursa menţionată mai sus, în octombrie 2022.

”Roş-albaştrii” ar reveni în ”Ghencea” după o pauză de 8 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele