adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

VIDEO | S-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu la finalul anului trecut. FCSB ar putea juca din nou în Ghencea

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali are motive să fie fericit. S-a promulgat legea care i-ar permite formaţiei ”roş-albastre” să joace pe ”Stadionul Ghencea”.

În octombrie 2022, Marcel Ciolacu, liderul PSD, declara că va face tot ceea ce este posibil pentru ca FCSB să joace pe ”Stadionul Ghencea”. Astăzi, 11 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu şi ar urma să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în monitorul oficial, conform ProSport.

”În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieţii de zi cu zi.

La o singură întrebare nu am ştiut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicaţie pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu ştiu de ce, situaţia fiind mai presus de puterea mea de înţelegere.

Este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât şi la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu, pentru sursa menţionată mai sus, în octombrie 2022.

”Roş-albaştrii” ar reveni în ”Ghencea” după o pauză de 8 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele