Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

VIDEO | Sabău o scapă pe ”U” Cluj de grijie retrogradării. ”Este foarte greu de gestionat această perioadă”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21097469/1/fc-hermannstadt-universitatea-cluj-cupa-romaniei-5-04-2023.jpg

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj, spune că nu poate fi relaxat după victoria importantă obţinută de formaţia sa duminică, la Ploieşti, pentru că mai întâi trebuie să îşi îndeplinească obiectivul: salvarea de la retrogradare.

„Cu toate problemele pe care le-am avut am reuşit să trecem peste ele, să ne concentrăm şi să luăm cele trei puncte. Am suferit până la sfârşit, am avut două situaţii să închidem meciul, în prima repriză, şi alte două în partea secundă.

Este foarte greu de gestionat această perioadă, clasamentul este foarte strâns, dacă pierdeam azi eram în mare dificultate. Trebuie să pregătim meciul cu Mioveniul, poate cel mai greu, pentru că jucătorii pot considera că va fi foarte uşor, şi aici intervin eu. Noi, în afară de meciul de cupă nu am arătat deloc bine, să recunoaştem, dar ne-am pregătit săptămâna trecută foarte bine şi a venit vitoria asta.

Până nu îmi îndeplinesc obiectivul nu pot să mă bucur. Sperăm ca la meciul de cupă să fie gata gazonul, să jucăm acasă şi să fie bine”,
a declarat Sabău.

Echipa Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 4-a din play-out-ul Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele