Ultima oră
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse

VIDEO | Salernitana şi-a anunţat antrenorul! Adrian Mutu nu a fost ales, conducerea va continua cu Davide Nicola

Rapid Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

Salernitana a anunţat, miercuri, că tehnicianul Davide Nicola va rămâne la conducerea echipei, deşi pe lista posibililor antrenori a fost trecut, conform presei din Italia, şi Adrian Mutu, principalul Rapidului.

  • Serie A se vede LIVE pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

M-am gândit că trebuia să schimb proiectul tehnic prin antrenor, o persoană pe care o respect foarte mult. Între timp s-au oferit să antreneze echipa aproximativ 100 de antrenori din toate părţile lumii, Voiam să luăm o decizie doar după strângerea tuturor informaţiilor necesare.

Ieri s-a întâmplat ceva unic în fotbal. Mister Nicola a vrut să îmi vorbească şi directorul sportiv mi-a transmis un mesaj pozitiv. L-am ascultat pe Mister, care şi-a exprimat disponibilitatea de a reveni.

Mi-a spus lucruri importante despre oraş, despre suporteri şi despre ce poate oferi. Cred că dacă nu pierzi pe cineva nu ştii cât îţi lipseşte sau îţi va lipsi.

M-am gândit mult la cuvintele lui Mister şi pentru binele clubului, jucătorilor şi al tuturor este corect ca el să mai primească o şansă”, a declarat preşedintele grupării, Danilo Iervolino.

Luni, Salernitana anunţa că Davide Nicola a fost demis, ca urmare a unor rezultate nesatisfăcătoare.

Adrian Mutu a fost în cărţi pentru a prelua Salernitana 

Adrian Mutu (44 de ani) e în cărţi pentru a antrena în Serie A mai repede decât şi-a propus! Tehnicianul Rapidului era indicat de presa internaţională drept primul nume aflat pe lista celor de la Salernitana pentru a-l înlocui pe Davide Nicola, demis în cursul zilei de luni, însă varianta a picat pentru ”Briliant” 

Deşi Mutu are o imagine bună în Italia, Victor Becali nu este convins că acesta va ajunge să antreneze în curând în Serie A.

”Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună şi el în Italia are un nume, dar ce să vă spun. Noi ştim cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat şi noi ceva din Italia, dar este posibil să fie aşa cum spun toţi.

Dacă îi cunoaştem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau aşa într-o zonă mai periculoasă şi nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar aşa mulţi antrenori străini.

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii, e distanţă lungă. Îmi este greu să intri aşa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini. Chiar mi-aş dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experienţă foarte bună pentru el”, 
a spus Victor Becali, pentru cei de la Sport Total FM.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele