Ultima oră
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66! VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66!
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

VIDEO | Săndoi, cu gândul la Craiova, deşi antrenează Chindia. ”Sunt crescut acolo, am jucat la grupele de copii şi juniori”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20020833/1/rps-8405.jpg

Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare la Buzău, cu scorul de 1-0, de Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXV-a din Casa Liga 1.

Emil Săndoi a declarat că victoria a fost una extrem de muncită şi vine după o perioadă în care Chindia a trecut printr-o serie de rezultate mai puţin bune. Tehnicianul a ţinut să îşi spună dragostea pentru Universitatea Craiova, formaţie unde a făcut junioraul.

"Să şitiţi că şi noi veneam după o perioadă dificilă. Şi în jocul echipei noastre s-a văzut o lipsă de încredere, ducem o lipsă de experienţă la nivel de primă ligă. E un lucru care ne poate dezavantaja, dar sunt bucuros pentru că din punct de vedere tactic şi al implicării am fost la un nivel bun. Reuşite individuale nu am avut nici noi, nici ei. Craiova îşi propune câştigarea titlurilor. Probabil că vom mai face nişte schimbări în următoarele meciuri. 

Sunt crescut acolo, am jucat la grupele de copii şi juniori, am antrenat Craiova. E şi va rămâne echipa mea de suflet şi le voi ţine mereu pumnii. Sunt la Chindia, am un respect deosebit pentru oamenii de aici şi fac ce e mai bine. Îmi pare rău pentru oamenii de la Craiova, dar ne facem meseria", a afirmat Sandoi, la flash-interviu.
mail-share icon Email
viewscnt