Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Şansă pentru a-şi relansa cariera! Ionuţ Radu, prezentat de Auxerre

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20994483/1/radu.jpg

Ionuţ Radu a fost prezentat de Auxerre, formaţie ce ocupă locul 19, penultimul în Ligue 1. Pentru portarul român de 25 de ani este o şansă mare de a-şi relansa carieră, după o perioadă nefastă, în care a prins puţine minute.

Mutarea este sub formă de împrumut şi nu există clauză de transfer definitiv. La finele sezonului, Radu va reveni la Inter, care l-a cedat în prima parte a sezonului la Cremonese, ”lanterna roşie” din Serie A.

"Andrei Ionuţ Radu a fost considerat rapid un jucător plin de speranţă. A semnat cu Inter Milano la 16 ani şi a reuşit primele apariţii la prima echipă trei ani mai târziu.

Internaţional român a ajuns în semifinala Euro 2019 şi continuă să progreseze. Are în prezent două selecţii la echipa naţională. Cu experienţa sa din Italia, portarul vine la Auxerre pentru următoarele 6 luni. Portarul de la Inter eîmprumutat până la finalul sezonului, fără opţiune de cumpărare.

Va purta tricoul cu numărul 1", este comunicatul celor de la Auxerre.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele