Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Scandal de proporţii la finalul meciului Beşiktaş - Karagumruk 1-2! Jucătorii s-au luat la bătaie

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20179976/2/scandal-besiktas.jpg

Beşiktaş Istanbul riscă să rateze câştigarea titlului în Turcia pe ultima sută de metri, după ce a suferit al doilea eşec consecutiv, 1-2 pe teren propriu cu Karagumruk, în direct pe Look Sport. La finalul partidei, jucătorii celor două echipe s-au încăierat pe drumul către vestiare.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Beşiktaş şi Galatasaray Istanbul sunt la egalitate de puncte, iar Fenerbahce este la două puncte în urmă.

Beşiktaş a pierdut în mod neaşteptat confruntarea cu o echipă de mijlocul clasamentului în Turcia. Karagumruk a deschis scorul în minutul 39, prin Bertolacci, fost jucător la AS Roma.

Beşiktaş a egalat în minutul 54, prin Ghezzal. Misiunea gazdelor părea să fie mai uşoară după eliminarea lui Zukanovic, în minutul 77. Dar oaspeţii au fost cei care au dat lovitura pe final de meci, prin Borini (80’), fost atacant la Roma şi Milan.

După încheierea partidei, s-au împărţit pumni şi picioare pe drumul către vestiare. Potrivit Cymhuriyet, în conflict s-au implicat inclusiv cei doi antrenori.

În ultima etapă din SuperLiga Turciei, Beşiktaş joacă în deplasare cu Goztepe, Galatasaray are meci acasă cu Malatyaspor, iar Fenerbahce este obligată să câştige cu Kayserispor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20179976/3/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele