Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

VIDEO | Scandal la finalul meciului Porto - Juventus! Cristiano Ronaldo a cerut un penalty în minutul 90+4. Sistemul VAR nu a intervenit

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19988476/3/profimedia-0591674773.jpg

FC Porto a câştigat meciul de pe teren propriu cu Juventus Torino, scor 2-1, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport+. Finalul partidei a fost controversat, după ce Juventus a cerut un penalty în minutul 90+4. Cristiano Ronaldo a fost faultat în careu de către Sanusi, dar arbitrul spaniol Carlos Del Cerro Grande a lăsat jocul să continue. Nici sistemul VAR n-a intervenit, iar discuţiile au continuat după finalul partidei.

Pe reluare se poate observa că fundaşul de la FC Porto a fost depăşit în dribling de către Cristiano Ronaldo şi i-a prins piciorul starului portughez.

Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi şi a protestat vehement la adresa arbitrului pe care îl cunoaşte foarte bine din LaLiga, când juca pentru Real Madrid.

"O să vezi că ai greşit", i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Carlos Del Cerro Grande. Starul portughez a fost calmat de către antrenorul de la FC Porto.

Interesant este faptul că, deşi a fost o fază importantă, sistemul VAR n-a intervenit. Arbitrul spaniol s-a grăbit să fluiere finalul partidei de la Porto.

Porto - Juventus 2-1 (Taremi 2', Marega 46' / Chiesa 82')

Partida retur este programată pe 9 martie, la Torino, în direct pe Look Sport+.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri