Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20165191/2/zalewski.jpg

AS Roma n-a reuşit să ajungă în finala Europa League, fiind eliminată de către Manchester United, scor 8-5, pe ansamblul ambelor manşe. Cu toate acestea, a fost o seară memorabilă pentru mijlocaşul ofensiv polonez Nicola Zalewski (19 ani), care a înscris la primul său meci oficial pentru AS Roma. Zalewski a intrat în istoria UEFA Europa League, fiind cel mai tânăr marcator într-o semifinală.

Nicola Zalewski a fost introdus în minutul 76, în locul lui Pedro. A înscris în minutul 83, după ce şutul său a fost deviat în poartă de către fundaşul Alex Telles.

La 19 ani şi 103 zile, Zalewski este cel mai tânăr jucător care înscrie într-o semifinală din Europa League sau Cupa UEFA, după Enzo Scifo (18 ani şi 60 de zile) pentru Anderlecht, în 1984, într-un meci cu Nottingham Forest.

Format la academia clubului AS Roma, Zalewski n-a apucat să debuteze în Serie A, dar a primit o şansă în această semifinală de Europa League. Internaţional polonez, a impresionat la Cupa Mondială U20 din 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele