adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

VIDEO | Sebastian Colţescu a oprit timp de zece minute meciul U Cluj - Sepsi din cauza scandărilor xenofobe

Superliga Publicat pe 22 aug 2022
mail-share icon EmailPartida dintre Universitatea Cluj şi Sepsi OSK, transmisă în direct de Prima Sport 2 de la ora 17:00, a fost înreruptă la mijlocul primei reprize.

După minute bune în care fanii celor de la Universitatea Cluj au folosit scandări xenofobe la adresa Ungariei, bannere şi torţe, arbitrul Sebastian Colţescu i-a chemat pe căpitanii celor două echipe la mijlocul terenului şi i-a înştiinţat că meciul e întrerupt timp de zece minute, pentru ca fanii Şepcilor Roşii să nu mai folosească cuvinte jignitoare la adresa adversarilor din Covasna.
 
Romario Pires, căpitanul gazdelor, a mers la peluza în care se aflau ultraşii Universităţii şi a discutat cu aceştia, transmiţându-le că trebuie să oprească scandările xenofobe, altfel există riscul ca ardelenii să piardă la masa verde.
 
După zece minute de pauză, perioadă în care crainicul a făcut mai multe apeluri la adresa fanilor Universităţii, meciul s-a reluat fără alte probleme.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele