Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Sebastian Colţescu a oprit timp de zece minute meciul U Cluj - Sepsi din cauza scandărilor xenofobe

Superliga Publicat pe 22 aug 2022
mail-share icon Email



Partida dintre Universitatea Cluj şi Sepsi OSK, transmisă în direct de Prima Sport 2 de la ora 17:00, a fost înreruptă la mijlocul primei reprize.

După minute bune în care fanii celor de la Universitatea Cluj au folosit scandări xenofobe la adresa Ungariei, bannere şi torţe, arbitrul Sebastian Colţescu i-a chemat pe căpitanii celor două echipe la mijlocul terenului şi i-a înştiinţat că meciul e întrerupt timp de zece minute, pentru ca fanii Şepcilor Roşii să nu mai folosească cuvinte jignitoare la adresa adversarilor din Covasna.
 
Romario Pires, căpitanul gazdelor, a mers la peluza în care se aflau ultraşii Universităţii şi a discutat cu aceştia, transmiţându-le că trebuie să oprească scandările xenofobe, altfel există riscul ca ardelenii să piardă la masa verde.
 
După zece minute de pauză, perioadă în care crainicul a făcut mai multe apeluri la adresa fanilor Universităţii, meciul s-a reluat fără alte probleme.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele