Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

VIDEO | Sepsi – CFR Cluj 2-2! ”Feroviarii” ratează şansa de a urca pe primul loc în Superligă

CFR Cluj Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21041276/11/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-06-03-2023.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Sepsi a deschis scorul în minutul 10, când Mark Tamas a înscris cu o lovitură de cap la lovitura liberă executată de Ştefănescu. Oaspeţii au egalat în minutul 32, la cornerul lui Deac fructificat de Yuri. După numai patru minute, CFR a trecut în avantaj prin golul reuşit de Janga. Gazdele au marcat golul egalizator în minutul 73, când a înscris Safranko.

CFR se află pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, la un punct în spatele liderului Farul, iar Sepsi este pe 6, ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. Covăsnenii au 42 de puncte şi ultima echipa calificată în play-off se va stabili în ultima etapă a sezonului regular.


Sepsi OSK – CFR Cluj 2-2 (Tamas 10, Safranko 73 / Yuri 32, Janga 36)

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Bălaşa, Ninaj, Tamas, Dumitrescu - Ştefănescu, Păun, Francisco, Matei - Tudorie, Safranko
  • Rezerve: Began, I. Gheorghe, Achahbar, Ispas, Ciobotariu, Radoslav, Papa, Kocsis, Rondon
  • Absenţi: R. Varga, J. Rodriguez (accidentaţi)
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
  •  
  • CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi - Janga, Petrila
  • Rezerve: Sava, Peteleu, Ţîru, Hoban, Cvek, Bordeianu, Filip, Fica, Yeboah
  • Absenţi: Maglica (suspendat), Burcă (accidentat)
  • Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90 + 5: Fluier final: Sepsi OSK - CFR Cluj se termină la egalitate, scor 2-2!

Min. 85: Ocazie pentru CFR Cluj Yuri reia spectaculos din foarfecă, însă execuţia sa nu este foarte precisă. 

Min. 81: Ratare uriaşă pentru Sepsi! Ion Gheorghe centrează, însă Păun nu poate să înscrie din câţiva metri. 

Min. 73: GOL Sepsi! Ion Gheorghe centrează, iar Safranko reuşeşte să înscrie golul egalizator pentru covăsneni. 

Min. 68: Ocazie pentru CFR Cluj! Braun centrează de pe partea dreaptă, însă Krasniqi reia cu latul din prima peste poartă.

Min. 51: Ocazie pentru Sepsi! Tudorie centrează, Păun îi ia faţă lui Kolinger, însă reluarea sa a fost pe lângă poarta apărată de Scuffet.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză Sepsi OSK - CFR Cluj este 1-2!

Min. 36: GOL CFR Cluj! Janga şutează din întoarcere şi înscrie, după ce mingea a lovit bara înainte să intre în poartă. Pasa de gol i-a aparţinut lui Petrila. 

Min. 31: GOL CFR Cluj! Deac execută un corner, iar Yuri reia cu capul şi aduce egalarea pentru ”feroviari”. 

Min. 31: Ocazie pentru CFR Cluj! Niczuly respinge şutul de la distanţă expediat de Muhar. 

Min. 28: Ocazie pentru CFR Cluj! Niczuly respinge lovitura de cap a lui Kolinger, venită în urma centrării furnizate de Deac. 

Min. 14: Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila reia cu capul peste poarta apărată de Niczuly.

 

Min. 14: Ocazie pentru CFR Cluj! Reluarea lui Boateng este respinsă cu emoţii în corner de defensiva covăsnenilor.

Min. 10: GOL Sepsi! Ştefănescu centrează din lovitură liberă, iar Tamas deschide scorul cu o lovitură de cap, la care Scuffet nu a avut răspuns, deşi a atins balonul.

Min. 4: Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila trimite mult peste poartă din poziţie centrală, din interiorul careului.

Min. 2: Ocazie pentru Sepsi! Tudorie încearcă să înscrie cu un şut cu interiorul la colţul lung, însă mingea se duce puţin pe lângă poarta apărată de Scuffet.

Min. 1: Ocazie pentru CFR Cluj! Boateng reia din voleu, însă Tamas respinge cu faţa, iar covăsnenii scapă cu faţa curată la o fază periculoasă încă din startul jocului. 

Min. 1: A început meciul!


Sepsi – CFR Cluj, partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, se joacă în această seară, de la ora 20:30, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Sepsi a cedat runda trecută, iar campioana României a câştigat la limită.

Sepsi s pierdut duelul cu Farul, de la Ovidiu, scor 0-2, în timp ce CFR Cluj s-a impus la limită pe teren propriu cu UTA, acasă, scor 2-1. Campioana poate reveni pe locul 1 în cazul unui succes cu formaţia din Sfântu Gheorghe, urmând să treacă peste Farul cu două puncte.

De partea cealaltă, Sepsi nu va urca peste locul pe care îl ocupă acum, 6, dar poate să se distanţeze din nou la patru puncte de locul 7, FC U Craiova.

În tur, partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, din octombrie, s-a terminat cu victoria echipei lui Dan Petrescu, scor 2-1.

CFR Cluj riscă să fie interzisă în cupele europene!

Conducerea clubului CFR Cluj a reacţionat printr-un comunicat de presă, după ce campioana en-titre a României a fost sancţionată de UEFA cu o amendă de 250.000 de euro pentru datorii neachitate şi riscă suspendarea pe un an în cupele europene.

Şefii ”feroviarilor” şi-au asumat sancţiunea impusă de forul european şi le-au oferit suporterilor asigurări că nu vor renunţa în nicio clipă la obiectivele de performanţă pe care echipa le are stabilite.

Comunicatul emis de CFR Cluj

”Ca urmare a ultimei decizii UEFA prin care clubul nostru a fost sancţionat, dorim să facem următoarele precizări:

Situaţia financiară în care ne aflăm astăzi este una asumată, şi, tocmai în acest sens, conducerea clubului face eforturi mari, de o bună perioadă de timp, să compenseze risipa făcută în anii trecuţi. Ne aşteptam ca pe parcursul procesului de redresare, început în urmă cu mai bine de un an, să apară astfel de momente grele, dar am ştiut şi că, împreună, vom găsi întotdeauna soluţii. În consecinţă, am început un plan de optimizare de la care nu ne abatem în niciun moment. Mai mult, luăm această decizie, a comisiei UEFA, ca pe o motivaţie suplimentară pentru a ne dedica şi mai mult redresării financiare, în aşa fel încât sa ajungem un club performant şi sustenabil şi din punct de vedere financiar.

Decizia comisiei este una firească, dată fiind noua politică de sustenabilitate financiară a UEFA, care are drept unic scop susţinerea tuturor cluburilor în demersul acestora de „vindecare” economică.

Luam exemplul altor cluburi europene şi suntem convinşi că rezultatele de până acum, cu care ne mândrim, vor fi susţinute în continuare de un buget din ce in ce mai optimizat.

Vrem să asigurăm întreaga suflare CFR-istă că, indiferent de momentul în care ne aflăm, nu vom renunţa nicio secundă la obiectivele sportive pe care ni le-am propus.”, se arată în comunicatul de presă emis de CFR Cluj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele