Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Sepsi - Chindia 0-0. Săndoi l-a blocat pe Bergodi fără prea multe probleme. Covăsnenii îşi iau adio definitiv de la play-off!

Chindia Târgoviște Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20480913/3/soc.jpg

Sepsi OSK şi Chindia Târgovişte au deschis ziua de fotbal din Casa Liga 1, în direct la Look Sport, cu un rezultat de egalitate, scor 0-0. A fost al şaptelea meci consecutiv fără gol primit în deplasare pentru echipa lui Săndoi, dar şi meciul care a năruit aproape complet speranţele de play-off ale covăsnenilor, care au rămas la nouă punct de FC Botoşani, ocupanta locului al şaselea.
 
Dacă mai existau şanse pur teoretice pentru accederea lui Sepsi în play-off, covăsnenii se puteau agăţa de ele doar printr-o victorie în faţa Chindiei, rezultat care i-ar fi dus, pentru moment, la şapte puncte de locul al şaselea. Început aşa cum încep toate meciurile târgoviştenilor în deplasare, cu o perioadă fără ritm şi ocazii, meciul se putea aprinde în minutul 24, când Păun a reluat periculos cu capul, după un corner, dar Căbuz s-a întins şi a respins în corner. A fost singurul eveniment notabil al unei prime reprize în care echipa lui Săndoi a jucat ce a ştiu, iar cea a lui Bergodi nu a avut imaginaţia necesară pentru a-i penetra linia defensivă.
 
Ceva mai animat a fost startul reprizei a doua, cu un şut peste al lui Jipa (49) şi unul al lui Ashkovski (50) reţinut de Căbuz. A urmat o lovitură liberă promiţătoare irosită de Bogdan Mitrea (63), un şut al lui Eder Gonzalez (66) prins fără probleme de Căbuz, apoi meciul a revenit pe coordonatele clasice: posesie ineficientă a gazdelor, apărare exactă a oaspeţilor. O realitate întreruptă doar la ultima fază, când Achachbar a reluat puţin pe lângă poartă, cu capul, centrarea lui Bărbuţ. Aşa ne-am ales cu un 0-0 care cimentează statutul de specialist al defensivei pentru Săndoi.
 
Chindia a strâns, astfel, al 19-lea punct în 17 etape, perioadă în care are un golaveraj care spune multe: 12 goluri marcate şi 12 primite. Sepsi are 18 puncte şi ocupă locul al 11-lea. După ce se vor întâlni marţi în sferturile de finală ale Cupei României, cele două echipe vor juca împotriva lui CS Mioveni, respectiv CFR Cluj.

Sepsi - Chindia 0-0

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – N. Păun, Eder Gonzales, M. Ştefănescu (Golofca 60)  – Ashkovski (Bărbuţ 87), Chunchucov (Luckassen 71), Achahbar
  • Chindia: Căbuz – Martac, Celea, P. Iacob, Roumpoulakou – Jipa, Dulca, Kocic, Popadiuc – D. Popa – Florea (Suciu 78)
Minutul 90+3: Achachbar apare bine la centrarea lui Bărbuţ, însă trimite pe lângă bara din stânga lui Căbuz.



Minutul 75: Daniel Popa risipeşte un contraatac rapid purtat de Marco Dulca.



Minutul 66: Eder primeşte de la Dimitrov, trimite un şut deviat de un fundaş advers, iar Căbuz se poziţionează bine şi reţine.



Minutul 63: Mitrea are şansa unei lovituri libere din poziţie bună, dar stângul său trimite mingea peste poartă.



Minutul 50: Plecat într-un slalom printre adversari, Ashkovski finalizează acţiunea cu un şut la colţul lung reţinut de Căbuz.
 

 
Minutul 49: Jipa prinde o execuţie interesantă de la distanţă şi nu trimite mult peste poarta lui Niczuly.


Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45+1: Final de primă repriză! Scorul este egal, 0-0.

Minutul 24: Şansă mare ratată de Sepsi. După un corner executat din partea dreaptă, Păun se înalţă din câţiva metri peste defensiva adversă şi trimite cu capul, dar Căbuz salvează cu un reflex de senzaţie.

Minutul 7: Celea trimite o lovitură liberă din poziţie bună, dar execuţia sa este prinsă fără probleme de Niczuly.

Minutul 1: A început partida!


Sepsi şi Chindia se întâlnesc azi, de la ora 15:00, iar confruntarea, ce face parte din etapa a 17-a din Casa Liga 1, se vede pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Cele două sunt vecine de clasament înaintea startului etapei, pe locurile 10 şi 11. Chindia are 18 puncte, Sepsi are 17.

Cele două vin după cel puţin două rezultate pozitive. Sepsi are patru, trei victorii şi un egal, în timp ce Chindia după două, o victorie şi o remiză. Ultima dată, cele două s-au întâlnit în iulie, iar scorul confruntării de pe terenul propriu al Chindiei a fost egal, 1-1.

Bergodi cere răbdare

Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a împlinit pe 14 octombrie vârsta de 57 de ani. De-a lungul carierei, el a antrenat mai multe echipe în România şi, potrivit spuselor sale, peste tot s-a adaptat foarte repede.

Într-un interviu pentru lpf.ro, el se autocaracterizează drept un om bun, neranchiunos, credincios şi susţine importanţa ca un jucător să aibă dorinţa de a învăţa în permanenţă, indiferent de vârstă.

"În general, nu au fost surprize. Echipa are maxima disponibilitate de a munci, de a implementa ideile mele. Am găsit un grup unit, jucătorii au ambiţia de a obţine rezultate. Când am ajuns la Sepsi OSK, moralul echipei nu era unul foarte bun din cauza rezultatelor şi atunci a fost nevoie să vorbesc cu jucătorii, să le insuflu încredere că pot face performanţă.

E mult de muncă, dar un antrenor trebuie analizat după două-trei luni şi atunci eu am fixat ca punct de reper pauza de iarnă. Am mai fost şi înainte în Sfântu Gheorghe, ca antrenor al altor echipe, am jucat atunci pe stadionul Municipal. Ştiam această zonă, ştiam că majoritatea populaţiei este de etnie maghiară.

Am venit în România în urmă cu 16 ani, am lucrat la Iaşi, Cluj, Bucureşti, Craiova sau Târgu Mureş şi peste tot m-am adaptat foarte repede, deci sunt sigur că şi aici se va întâmpla la fel. Sincer, încă nu am avut încă timp să vizitez oraşul. M-am dus doar într-o seară în centru. Sunt un om credincios şi m-am oprit la biserica catolică, care se află în Parcul Central.

Era închisă atunci, dar am spus o rugăciune, după care m-am dus acasă. Am mâncat şi gulaş, şi îmi place, dar aşa cum am mai spus eu mă adaptez foarte repede, chiar şi la capitolul mâncare", a declarat Bergodi.

Întrebat ce întrebare i-ar adresa antrenorului Bergodi dacă ar fi jurnalist, italianul a răspuns: "Cred că l-aş întreba: „Când o să câştigi un titlu în România?”. În 2005, am venit prima oară în România, am antrenat aici echipe foarte bune, am fost şi foarte aproape de titlu cu Craiova.

Am ajuns la o maturitate ca antrenor, studiez, citesc foarte mult şi mi-aş dori ca să câştig şi un titlu. Cred că se pot face lucruri foarte bune la Sepsi OSK, dar este nevoie de răbdare. Am întâlnit oameni serioşi aici, consider că relaţia va fi una foarte bună cu conducerea şi împreună putem dezvolta acest club din punct de vedere sportiv".

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri