Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final
Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii
Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit” Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit”
O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare
Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie” Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”
Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii

VIDEO | Sepsi – CS Mioveni 0-1. Piteştenii obţin prima victorie în SuperLiga, după o prestaţie excelentă

Superliga Publicat pe 2 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20844155/7/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-superliga-superbet-02-09-2022.jpg

Echipa CS Mioveni a câştigat în deplasare, vineri, în faţa formaţiei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 1-0, în primul meci al etapei cu numărul 9 din Superligă. A fost prima victorie a argeşenilor şi a treia înfrângere consecutivă pentru Sepsi.

Sepsi - CS Mioveni, 0-1(Krasniqi B. 53')

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, Ispas  - C. Matei, N. Păun, Aganovic - I. Gheorghe, Rondon, Ştefănescu
  • Rezerve: Began - Ciobotariu, Dumitrescu, Rodriguez, Junior, Bărbuţ, Golofca, Achahbar, Tudorie
  •  
  • CS Mioveni: I. Popescu - A. Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Pop, Lixandru, Trif - Buziuc, Blănaru, Rădescu
  • Rezerve: Fl. Croitoru - Antal, Toma, Burnea, Veres, Carnat, Krasniqi, Kabananga

Min. 90+7: Final de partidă!

Min. 90: Schimbare la CS Mioveni, iese Trif şi intră Burnea.

Min. 82: Schimbare la Sepsi, iese Rondon şi intră Bărbuţ.

Min. 73: Toma vede cartonaşul galben

Min. 72: Schimbare la CS Mioveni, iese Rădescu şi intră Toma.

Min. 65: Cartonaş galben văzut de Rondon.

Min. 64: Schimbare la CS Mioveni, iese Buzuic şi intră Kabananga.

Min. 59: Triplă schimbare la Sepsi, ies Aganovic, Matei şi Gheorghe şi intră Junior, Tudorie şi Golofca.

Min. 53: GOL marcat de CS Mioveni, Krasniqi profită de greşeala lui Bălaşa din apărare şi înscrie cu un şut la colţul lung.

Min. 48: Ocazie mare pentru Sepsi, Matei centrează periculos, iar mingea ajunge la Rondon, a cărui şut este parat senzaţional de Popescu.

Min. 46: Bălaşa vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Schimbare la CS Mioveni, a intră Krasniqi şi a iese Blănaru.

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 24: Ocazie mare pentru Sepsi, covăsnenii pasează la marginea careului, iar mingea ajunge la Ştefănescu, care trimite un şut bun, dar ce loveşte bara transversală.

Min. 3: Ocazie imensă pentru CS Mioveni, piteştenii trimit extrem de periculos pe poartă, dar Matei scoate spectaculos cu călcâiul de pe linia porţii, Niczuly era bătut.

Min. 1: A început partida!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Sepsi şi CS Mioveni se înfruntă vineri, la Sfântu Gheorghe, în uvertura etapei a noua din Superligă. Ardelenii vin după eliminarea din Conference League, dar şi după două înfrângeri consecutive în campionat, 1-2 cu Rapid, respectiv 0-1 cu FCU Craiova. Astfel, Sepsi Sfântu Gheorghe se vede în postura în care a fost „exilată” pe locul 10, mult sub potenţialul şi investiţiile făcute în echipă.

De cealaltă parte, CS Mioveni suferă serios în subsolul clasamentului. Echipa din judeţul Argeş nu a cunoscut până acum gustul victoriei, chiar dacă de la venirea pe bancă a lui Flavius Stoican jocul pare cumva revigorat. De altfel, în ultimele două etape Mioveni a remizat cu Petrolul, chiar la Ploieşti (0-0), după un meci pe care l-a dominat categoric, apoi a terminat la egalitate, acasă, cu UTA, 1-1. Chiar şi aşa, echipa din oraşul uzinelor Dacia are doar 3 puncte şi e penultima în clasament, iar sezonul se anunţă unul complicat.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele