Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo 2-1. Covăsnenii câştigă duelul noilor antrenori

Sepsi OSK Publicat pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21408442/1/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-31-07-2023.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii.

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

 Sepsi a condus cu 2-0 la pauză, după „dubla” reuşită de Marius Ştefănescu, în minutele 11 şi 31. Bucureştenii au început bine repriza secundă, reducând din diferenţă prin Lamine Ghezali, în minutul 51. Gazdele au ratat prin Safranko (min. 69), iar Dinamo a trecut pe lângă gol în minutul 73, la ocazia lui Goncalo Gregorio. Până la final echipa lui Bernd Storck a tremurat pentru cele trei puncte, însă Dinamo nu a reuşit să mai schimbe tabela de marcaj şi meciul s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 2-1.

În clasament, Sepsi se află pe locul 10, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe penultimul loc al ierarhiei Superligii, 15, cu doar 10 puncte adunate.

Sepsi – Dinamo 2-1 (Ştefănescu 11, 20 / Ghezali 51), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliţă – Alimi – Varga, J. Rodriguez, C. Matei, Ştefănescu – Safranko
  • Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore – Moura, Bani, Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Abdallah

Minutul 90+4: Final de meci! Sepsi se impune cu 2-1.

Minutul 69: Matei îl găseşte pe Safranko, care reia incredibil de slab din câţiva metri.

Minutul 51: GOL Dinamo! Ghezali reia din câţiva metri.

Minutul 45+2: Pauză! Sepsi conduce cu 2-0.

Minutul 20: GOL Sepsi! Varga pleacă în flanc, apoi scoate la Ştefănescu, care reia nemarcat din 7 metri.

Minutul 11: GOL Sepsi! Ştefănescu pleacă perfect de la limita offside-ului, preia perfect şi înscrie cu un lob de mare rafinament.

Minutul 10: Bâlbă în careul dinamovist, Golubovic îl blochează în cele din urmă pe Safranko.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------------------

Ambele echipe traversează o formă foarte slabă. Sepsi a înregistrat doar două puncte în ultimele 3 etape din Superligă, în timp ce Dinamo a legat 3 eşecuri consecutive în campionat.

Totodată, ambele grupări se vor duela cu un antrenor aflat la debut după ce Liviu Ciobotariu şi Ovidiu Burcă au fost destituiţi. Bernd Storck va conduce primul meci pe banca celor de la Sepsi, în timp ce la Dinamo antrenor principal pentru prima dată va fi Zeljko Kopic.

Situaţia celor două formaţii în clasament:  

  • Sepsi Sfântu Gheorghe: locul 12, 17 meciuri, 5 victorii, 5 egaluri, 7 înfrângeri, golaveraj 19:20 (-1), 20 de puncte.
  • Dinamo Bucureşti: locul 15, 17 meciuri, 2 victorii, 4 egaluri, 11 înfrângeri, golaveraj 9:28 (-19), 10 puncte.

În meciul tur, Dinamo Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe la scor de neprezentare. Au marcat pentru covăsneni la acea vreme: Safranko (41’), Alimi (85’) şi Aganovic (90’ + 6).  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele