Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

VIDEO | Sepsi – Farul 1-1! Ştefănescu le-a stins lumina oaspeţilor în minutul 90. Lupta la titlu în Superligă, relansată

Superliga Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21107014/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-29-04-2023.jpg

Sepsi – Farul 1-1, partidă din runda a 6-a a play-off-ului Superligii României, a fost transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe în primul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Borza a deschis scorul în minutul 73, când Alibec a trimis în careu pentru Louis Munteanu, acesta a pasat în faţa porţii şi Borza a înscris. Marius Ştefănescu a egalat în minutul 90 pentru gazde, în urma unei pase oferite de Mihai Bălaşa şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte, iar Sepsi are 25 de puncte şi ocupă ultimul loc din play-off, al şaselea.

  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, M. Tamas, M. Bălaşa, R. Ispas - Francisco Junior (N. Păun 77’), C. Matei (Ninaj 90’+2), E. Papa (J. Rodriguez 80’) – Rondon (Tudorie 77’), Safranko, M. Ştefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Farul: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (D. Nedelcu 75’) - Artean, T. Băluţă (K. Boli 81’), Grameni (Casap 75’) - Alibec, L. Munteanu (N. Popescu 87’), Ad. Mazilu (Mateus Criciuma 75’). Antrenor: Gheorghe Hagi
  • Cartonaşe galbene: Francisco Junior 12’, M. Tamas 67’, R. Ispas 86’, M. Ştefănescu 90’ / Grameni 26’
  • Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe - Cătălin Buşi
  • Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Marius Marchidanu
  • Observator: Eduard Dumitrescu

Sepsi – Farul 1-1 (Borza 73 / Ştefănescu 90)

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, M. Tamas, M. Bălaşa, R. Ispas - Francisco Junior, C. Matei, E. Papa - Rondon, Safranko, Ştefănescu 
  • Rezerve: Began - Ninaj, N. Păun, J. Rodriguez, A. Nistor, Achahbar, R. Varga, Kocsis, Tudorie 
  • Antrenor: Cristiano Bergodi 
  •  
  • Farul: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, T. Băluţă, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu 
  • Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Boli, Casap, Mateus Barbosa, Sali, Nedelcu, I. Cojocaru, N. Popescu 
  • Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90 + 5: Fluier final! Sepsi - Farul se termină 1-1!

Min. 90: GOL Sepsi! Bălaşa îi pasează lui Ştefănescu, care se ţine bine pe picioare şi îl învinge pe Aioani cu ajutorul barei transversale. 

Min. 84: Ocazie pentru Farul! Louis Munteanu este oprit din drumul către gol de o paradă excepţională a lui Roland Niczuly.

Min. 80: Acelaşi Tudorie (Sepsi) încearcă să înscrie din foarfecă, însă reluarea sa acrobatică este imprecisă. 

Min. 77: Oportunitate de egalare pentru Sepsi. Tudorie trimite slab, în braţele lui Aioani, dintr-o poziţie bună pentru a marca. 

Min. 73: GOL Farul! Alibec îi pasează lui Munteanu, care loveşte mingea defectuos. Balonul ajunge la Borza, care este la locul potrivit şi deschide scorul. 

Min. 71: Oportunitate pentru Sepsi. Papa reia cu capul peste poarta liderei din Superligă. Aioani nu a avut emoţii. 

Min. 68: Louis Munteanu (Farul) încearcă poarta la colţul scurt din afara careului, însă nu reuşeşte să prindă spaţiul porţii apărate de Roland Niczuly. 

Min. 67: Tamas (Sepsi) primeşte cartonaşul galben. 

Min. 59: Oportunitate pentru Sepsi. Ştefănescu trimite mult peste poarta lui Aioani din voleu. 

Min. 56: Prima mare ocazie pentru Farul Constanţa! Adrian Mazilu driblează şi trimite la colţul lung în bară.

Min. 52: Ocazie pentru Sepsi! Marius Ştefănescu trimite un şut violent de la marginea careului, boxat cu dificultate de Mihai Aioani.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0!

Min. 41: Ocazie de gol pentru Sepsi! Lovitura de cap a lui Bălaşa din centrarea lui Ispas se duce puţin pe lângă poarta lui Aioani. 

Min. 35: Tudor Băluţă şutează de la marginea careului advers, însă şi de această dată Roland Niczuly reţine fără emoţii balonul. 

Min. 26: Grameni (Farul) primeşte primul cartonaş galben din tabăra constănţenilor pentru un fault la Matei. 

Min. 19: Louis Munteanu (Farul) execută o lovitură liberă pe poartă, însă portarul Niczuly reţine fără probleme mingea. 

Min. 12: Francisco Junior (Sepsi) primeşte primul cartonaş galben al meciului. 

Min. 8: Munteanu nu îl poate învinge pe Niczuly după o pasă perfectă livrată de Alibec. Jucătorul Farului se afla oricum în poziţie de offside.

Min. 1: A început meciul!


Sepsi – Farul, partidă din runda a 6-a a play-off-ului SuperLigii României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:45. Gazdele de azi au pierdut în runda trecută de campionat, iar formaţia lui Gică Hagi a învins.

Sepsi a cedat pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 1-2, dar ulterior a avut şi meciul din semifinalele Cupei României, cu CFR Cluj, de care a trecut la scor, 3-0. De partea cealaltă, Farul a învins în runda anterioară CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-0.

Partida din turul play-off-ului, din 19 martie, dintre Farul şi Sepsi, s-a terminat cu victoria trupei lui Hagi, scor 2-1.

Înainte de începutul acestei runde, Farul e pe locul 1, cu 42 de puncte, cu patru puncte peste locul 2, CFR Cluj. Sepsi e pe 6, ultimul loc în play-off, cu 24 de puncte, la şapte puncte de locul 5, Rapid.

Gică Popescu ştie ce trebuie să facă Farul pentru a câştiga campionatul

Gică Popescu a oferit mai multe declaraţii. Oficialul de la Farul a fost întrebat la Prima Sport dacă Farul va câştiga campionatul. 

Gică Popescu susţine că, dacă Farul va reuşit să se impună în următoarele două meciuri contra celor de la Sepsi şi Rapid, va fi foatte greu ca echipa de la malul mării să piardă titlul. 

”Era un meci extrem de important. Mai ales la nivel psihologic. Trebuia să încheiem turul din play-off pe primul loc, aşa cum am făcut în restul campionatului.

90 la sută din acest campionat l-am condus. Iar acum vin două meciuri care sunt determinante. Jucăm cu Sepsi şi cu Rapid. Dacă câştigăm aceste două meciuri, va fi foarte greu să pierdem campionatul”, a spus Gică Popescu, Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele