Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Sepsi - FC Argeş 4-0, live pe Prima Sport 2. Covăsnenii s-au distrat în repriza secundă

Sepsi OSK Publicat pe 24 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20787432/1/sepsi-liga-1.jpg


Sepsi OSK s-a distrat cu FC Argeş, scor 4-0, în direct la Prima Sport 2, în primul meci al zilei de duminică în SuperLigă.
 
După o primă repriză echilibrată, Matei a deschis scorul în minutul 49, când a transformat penalty-ul dictat de Viorel Flueran pentru un henţ în careu al lui Cestor. În minutul 60, Mitrea a făcut 2-0, cu capul, după o centrare a lui Ştefănescu, iar la trei minute distanţă Matei l-a servit perfect pe Ştefănescu pentru 3-0. Pe final, în minutul 80, Golofca a punctat pentru un 4-0 clar, după ce şutul lui Damaşcan lovise bara.
 
Sepsi ajunge, astfel, la patru puncte în primele două etape şi atacă cu încredere returul cu Olimpija Ljubljana, de joi. FC Argeş rămâne cu trei puncte, iar runda viitoare va înfrunta U Cluj pe teren propriu.

Sepsi - FC Argeş 4-0 (C. Matei pen. 49, Mitrea 60, Ştefănescu 63, Golofca 80)

  • Sepsi: 33. Niczuly - 45. D. Ciobotariu, 82. Ninaj 3. B. Mitrea, 20. A. Dumitrescu - 5. J. Rodrigez, 6. N. Păun, C. Matei - 21. Bărbuţ, 9. Tudorie, 11. M. Ştefănescu 
  • Rezerve: 12. Began, 7. G. Dragomir, 8. I. Gheorghe, 27. R. Ispas, 29. Damaşcan, 90. Golofca, 99. Rondon, 27. R. Ispas, 88. Dimitrov, 44. Bălaşa, 77. Aganovic
     
  • FC Argeş: 12. Greab - 2. Tofan, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 3. Latovlevici - 4. Meza Colli, 6. Nijke - 70. Jakolis, 10. Calcan, 24. Bertrand - 11. Işfan
  • Rezerve: 1. Straton, 5. Turda, 7. Rainov, 16. Vianna, 14. Garita, 20. Celestine, 21. Alceus, 27. Donisa, 77. Covaci
Minutul 80: GOL SEPSI! Şutul lui Damaşcan e deviat în bară, apoi Golofca se mişcă cel mai rapid pe respingere şi îl învinge şi el pe Greab.



Minutul 63: GOL SEPSI! Ştefănescu se demarcă excelent şi îl învinge pe Greab!



Minutul 60: GOL SEPSI! Mitrea apare excelent la centrarea lui Păun şi face 2-0!



Minutul 49: GOL SEPSI! Flueran acordă penalty după un henţ în careu al lui Cestor, iar Cosmin Matei transformă fără emoţii.



Minutul 46: Se reia meciul.

Minutul 45+3: Ocazie imensă! Excelent servit de Calcan, Bertrand oferă ratarea campionatului, cu stângul, din doar câţiva metri.



Minutul 41: Păun cade în careu după un duel cu Meza Coli, dar arbitrul Flueran lasă jocul liber.



Minutul 36: Bărbuţ îl testează pe Greab cu un şut de la distanţă, dar portarul oaspeţilor reţine.

Minutul 30: Echilibru în Covasna, lupta se dă la mijlocul terenului.

Minutul 7: Calcan pătrunde în careu şi şutează la colţul lung, dar ratează de puţin ţinta.



12:00: Start joc!
 
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că meciul Sepsi – FC Argeş, din acest weekend, din etapa a doua a Superligii, va avea loc fără asistenţa sistemului video de arbitraj.
 
“Având în vedere programarea meciurilor campioanei României, CFR 1907 Cluj, din UEFA Conference League, în zilele de joi, 21 iulie şi miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din Superliga României, Liga Profesionistă de Fotbal comunică:
 
- partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Argeş, contând pentru etapa a 2-a a Superligii şi programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfăşura fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deserveşte acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe. Facem precizarea că asemenea situaţii au mai apărut şi în competiţii europene de-a lungul timpului şi este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra şi în Superliga României, din aceleaşi motive obiective”, a precizat LPF.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele