Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi – FC Voluntari 2-1. Echipa din Sf. Gheorghe a câştigat Cupa României şi merge în preliminariile Conference League

FC Voluntari Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20709689/1/sepsi-fc-voluntari-cupa-romaniei.jpg

Finala Cupei Românei, Sepsi – FC Voluntari  a fost o partidă cu foarte multe faze de poartă şi un eurogol marcat de Ştefănescu.

Prima repriză a meciului a fost dominată de echipa covăsneană, care a marcat în minutul 22, prin Ştefănescu, după un schimb frumos de pase cu Dumitrescu. La doar 11 minute, Ştefănescu reuşeşte ”dubla”, după o execuţie splendidă dinafara careului.

În a doua parte FC Voluntari a încercat să înscrie golul care o putea readuce în meci. Reuşita din minutul 90+5, care a fost semnată de Dumitrescu în proprie poartă, nu a fost de ajuns, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1.

  • Sepsi a câştigat Cupa României pentru prima oară în istorie. 

Sepsi - FC Voluntari 2-1 (Ştefănescu M. 22', 33' / Dumitrescu A.(a) 90+5') 

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - N. Păun, Aganovic, E. Gonzales - Bărbuţ, Al. Tudorie, M. Ştefănescu
  • Rezerve: Began - Vaşvari, Ashkovski, I. Fulop, R. Ispas, Damaşcan, Luckassen, Ninaj, Golofca

 

  • Voluntari: M. Popa - D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş - Ricardinho, Raţă, Droppa, Tavares, Briceag - Nemec, Marcelo Lopes
  • Rezerve: Rîmniceanu - C. Achim, Meleke, Merloi, Al. Ilie, Al. Vlad, Tehe, L. Fulop, C. Costin

Minutul 90+5: Gol marcat de FC Voluntari, Merloi primeşte o pasă foarte bună în careu, acesta şutează, iar Dumitrescu are ghinion şi marchează în proprie poartă.

Minutul 90: Ocazie mare pentru FC Voluntari. Nemec primeşte o centrare perfectă în careu, dar Niczuly are o intervenţie senzaţională şi păstrează tabela intactă.

Minutul 76: Ocazie imensă pentru Sepsi. Popa iese din poartă şi respinge la Ştefănescu, care şutează pe poartă. Încercarea acestuia este respinsă de pe linia porţii de Tamaş.

Minutul 66: Ocazie mare pentru FC Voluntari. Lopes preia în careu şi îi lasă mingea lui Nemec. Acesta are o execuţie frumoasă la colţul scurt, dar Niczuly reuşeşte să respingă în corner.

Minutul 59: Cartonaş galben văzut de Vadim Raţă.

Minutul 46: A început repriza secundă!

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 38: Gol marcat de Sepsi, acelaşi Ştefănescu are o execuţie magnifică dinafara carelui, care se opreşte în vinclul porţii lui Popa.  

Minutul 22: Gol marcat de Sepsi, Ştefănescu are o execuţie în forţă la colţul scurt şi înscrie, pasa de gol i-a aparţinut lui Dumitrescu.

Minutul 20: Gol anulat lui Sepsi pe motiv de offside. Reluările arată contrariul, dar decizia a fost luată. 

Minutul 16: Ocazie mare pentru FC Voluntari. Vadim Raţă combină cu Lopes, care scapă singur cu portarul, dar are o execuţie imprecisă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------------------------

Sepsi a trecut de o echipă importantă în semifinale, de Universitatea Craiova, pe care a învins-o cu 3-1. De partea cealaltă, FC Voluntari a avut o adversară ceva mai abordabilă, dar tot din play-off. A întâlnit şi a trecut de FC Argeş, cu scorul de 3-0 la general.

În privinţa întâlnilor directe din acest sezon, din campionatul regular, FC Voluntari s-a impus în ambele dispute. A trecut, în tur, la Sfântu Gheorghe, cu 2-1, în timp ce pe teren prorpiu, în retur, a trecut de Sepsi cu 3-1.

Sepsi, şi în barajul pentru Conference League

Sepsi OSK şi FC Botoşani sunt câştigătoarele ultimei etape din play-out, în timp ce Rapid devine marea perdantă! Echipele antrenate de Cristiano Bergodi şi Marius Croitoru au prins cele două locuri pentru barajul de calificare în Conference League, iar speranţele europene ale giuleştenilor atârnă, acum, de Sepsi şi rezultatul ei din finala Cupei României cu FC Voluntari: dacă trupa din Covasna câştigă trofeul, Adi Mutu ar putea merge şi el la baraj!

Marius Croitoru, la FC Voluntari din vară?

Startul sezonului 2022/2023 din Casa Liga 1 ar putea veni la pachet cu multe schimbări pe băncile tehnice ale echipelor cu pretenţii. Cea mai interesantă se pregăteşte la FC Voluntari, acolo unde Marius Croitoru e favorit să-l înlocuiască pe Liviu Ciobotariu. Mutare care i-ar face loc lui Laszlo Balint la FC Botoşani!

Chiar dacă a traversat un sezon excelent, cu calificarea în play-off şi în finala Cupei României, Liviu Ciobotariu nu e convins să continue la FC Voluntari, în principal din cauza întârzierilor cu banii din a doua parte a acestei stagiuni. Conform gsp.ro, primarul Florentin Pandele şi oamenii din jurul lui şi-au făcut deja calculele, iar Marius Croitoru, indicat drept o soluţie şi pentru FCSB, e prima variantă.

În timp ce Croitoru îşi doreşte să facă pasul logic după mulţi ani la FC Botoşani, FC Voluntari vrea să-l atragă cu un proiect pe termen lung, în care play-off-ul să devină o constantă.

"Ca orice antrenor tânăr, îmi doresc să fac pasul spre o echipă mai bună, dar în momentul acesta vă spun sincer că nu mă gândesc. Mai avem două meciuri, vreau să vedem unde vom juca şi cu cine, după care lăsăm lucrurile să decurgă normal. Iar în cazul în care voi avea o discuţie cu nea Valer (n.red - Valeriu Iftime) vom vedea exact unde ne vom situa, dar nu ma gândesc momentan să plec nicăieri", s-a limitat să spună Croitoru, luni seară, după calificarea lui FC Botoşani la barajul pentru Conference League.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele