Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | Sepsi – Gaz Metan 2-0. Victoria crucială pentru covăsneni, în încercarea de a prinde play-off-ul

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag, de Daian Cutu pe 8 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20597584/1/gaz-metan-medias-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-27-07-2021.jpg

Primul meci al etapei intermediare din Casa Liga 1 a adus victoria celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, care a trecut de Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0. Confruntarea s-a văzut în direct pe Look Sport şi Prima Play.

Totodată, Cristiano Bergodi a bifat prima victorie din carieră în faţa lui Ilie Poenaru. Cei de la Sepsi au controlat partida cap-coadă şi au ratat mai multe ocazii în prima repriză, dar golul a venit abia în minutul 64, când Horj a deviat în proprie poartă o centrare trimisă pe jos. Apoi, pe final Tudorie a adus liniştea, după o pasă de senzaţie venită de la Achahbar.

Rezultatul animă şi mai tare lupta pentru un loc de play-off. Sepsi ocupă locul 9, cu 32 de puncte, la trei puncte de Farul de pe locul 6, ultimul ce duce în bătălia pentru cupele europene, iar Gaz Metan Mediaş, locul 13, cu 24 de puncte, un punct peste FC ”U” Craiova, de pe locul 14, şi 12 peste Dinamo, de pe locul 15, retrogradabil.

Sepsi – Gaz Metan 2-0 (Horj 64-autogol, Tudorie 81)

Min. 81: GOL Sepsi! Achahbar primeşte un balon la 20 de metri, nu se grăbeşte să scoată şi păcăleşte doi adversari, după care trimite la Tudorie, ce înscrie din câţiva metri.

Min. 64: GOL Sepsi! În cele din urmă covăsnenii deschid scorul. Ştefănescu trimite un balon pe jos din interiorul careului, iar Horj respinge nefericit în proprie poartă, fiind presat de Tudorie, aflat în spatele său.

Min. 57: Sepsi are o lovitură liberă din banda stângă, Aganovic se înalţă peste defensiva adversă şi reia cu capul. Buzbuchi reuşeşte să prindă exact pe linia porţii.

Pauză.

Min. 32: Ocazie importantă Sepsi! Acelaşi Tudorie reuşeşte să împingă spectaculos balonul pe colţul scurt, la o centrare, dar nu-l poate învinge pe Buzbuchi aşa uşor.

Min. 29: Ocazie importantă Sepsi! Tudorie iroseşte o oportunitate foarte mare de a deschide scorul. Balonul nu l-a găsit într-o poziţie tocmai excelentă, dar cu siguranţă putea să scoată mai multe.

Min. 15: Ocazie Sepsi! Gonzalez este aproape să profite de o respingere greşită a adversarului. Prinde un voleu bun direct pe colţul scurt. Buzbuchi respinge în corner, dar nu este clar dacă ar fi prins cadrul porţii. 

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Eder Gonzalez Aganovic – Bărbuţ, Achahbar, Ştefănescu - Tudorie
  • Rezerve: Began, Ispas, Vaşvari, Tincu, Damascan, Luckassen, Golofca, Păun, Ashkovski
  • Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu – Lixandru, Francisco – Grădinaru, Morar, Trif - Irobiso
  • Rezerve: Vâlcenu, Avram, P.Costea, Gaşpar, Harfaş, Iancu, Kanda, Matricardi, Şteau

Sepsi vine după o înfrângere la UTA, 0-1, şi ocupă locul 9 în Casa Liga 1.

În cazul lui Gaz Metan, lucrurile sunt complicate acolo, există mari probleme financiare şi salarii restante. Ultima etapă au făcut egal cu Rapid, 1-1, iar în clasament se află pe locul 13.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele