Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

VIDEO ǀ Sepsi – Hermannstadt 1-1. Ambele formaţii au ratat şanse importante pe final

Sepsi OSK Publicat pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21290038/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-hermannstadt-superliga-superbet-25-02-2023.jpg

Hermannstadt a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Sibienii au început mai bine meciul de la Sf. Gheorghe şi au avut câteva ocazii bune în prima repriză, inclusiv un gol anulat pentru offside la Daniel Paraschiv (min. 14). Scorul a fost însă deschis de Sepsi, care a marcat în minutul 45, prin Kallaku, cu un şut din careu. Golul a fost analizat în camera VAR înainte de a fi validat şi la pauză gazdele au intrat cu avantaj.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, când Bejan a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Silviu Balaure. Sepsi a trecut pe lângă golul victoriei, ca şi Hermannstadt pe final însă meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, care păstrează gazdele neînvinse. Sepsi are 9 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Hermannstadt se clasează pe 8, cu şapte puncte.

Sepsi – Hermannstadt 1-1 (Kallaku 45 / Bejan 53), la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, D. Ciobotariu, Oteliţă - I. Gheorghe, Alimi, Kallaku - R. Varga, Damaşcan, Rondon
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian - Balaure, S. Mino, Alhassan, Neguţ - Bucuroiu, D. Paraschiv

Minutul 90+4: Fluier final! Se termină 1-1.

Minutul 89: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt! Butean centrează mingea îl depăşeşte pe Niczuly, dar Gabi Iancu nu prinde cadrul porţii din 3 metri.

Minutul 69: Păun reia în forţă de la peste 20 de metri. Mingea uşor deviată trece pe lângă poartă.

Minutul 53: GOL Hermannstadt! Bejan profită de marcajul slab şi reia în forţă cu capul din 5 metri, după un corner.

Minutul 45+2: Pauză! Sepsi conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL Sepsi! La o mingea centrată în careu, Stoica şi Bejan se ciocnesc în careu, mingea sare la Kallaku, care deschide scorul.

Minutul 14: Alhassan îl găseşte în careu pe Paraschiv, care marchează. Reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Cu două victorii şi două egaluri în cele 4 meciuri disputate până acum, Sepsi se înscrie pe lista echipelor care nu au încă acum niciun joc în Superligă, alături de FCSB şi Universitatea Craiova. De cealaltă parte, Hermannstadt a înregistrat în tot atâtea partide două victorii, însă a cedat de alte două ori.

În ultimele zece întâlniri directe dintre cele două grupări, toate petrecute la nivelul primului eşalon al fotbalului românesc, Sepsi s-a impus de 4 ori, Hermannstadt de două ori, iar alte 4 partide s-au terminat la egalitate.

Sepsi OSK - FC Hermannstadt va fi arbitrat de George Vidican, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi. În Camera VAR se vor afla Iulian Dima şi Ciprian Danşa, iar rezervă va fi Ovidiu Robu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele