Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Sepsi – Hermannstadt 2-1. Echipa lui Bergodi a dat lovitura pe finalul meciului din penalty

Sepsi OSK Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21030458/4/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-hermannstadt-superliga-superbet-25-02-2023.jpg

Partida dintre Sepsi şi Hermannstadt din Supeligă a fost în direct la Prima Sport 2, iar rezultatul final a fost 2-1. Echipa lui Bergodi a făcut un pas mare pentru a intra în play-off. 

LIVE VIDEO ǀ Sepsi – Hermannstadt 2-1 (Aganovic 27, Bălaşa 87) / (Babic 77)

Echipele de start:

Sepsi: Began - Bălaşa, D. Ciobotariu, Tamas, Dumitrescu - Aganovic, C. Matei, F. Junior - Safranko, Tudorie, Ştefănescu

Rezerve: Niczuly, Ipsas, Dimitrov, Ninaj, I. Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. Kocsis

Hermannstadt: Letica - Antoche, Bejan, C. Ene - P. Medina, Sota, Limaj, Butean - P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu

Rezerve: Muţiu, I. Stoica, Alhassan, P. Iancu, Biceanu, S. Balaure, Oroian, C. Bărbuţ, M. Babic 


Min 90+5. Final de meci!

Min 87. GOOOOL Sepsi! Bălaşa a marcat de la 11 metri!

Min 84. Penalty pentru Sepsi! Antoche a făcut o eroare în careu, iar arbitrul arată punctul cu VAR!

Min 77. GOOOOL Hermannstadt! Babic a marcat de la 11 metri!

Min 73. Roşu Sepsi! Tamaş a atins mingea în careu cu mâna, iar arbitrul a fost nevoit să îi acorde al doilea galben, după ce a văzut faza la VAR. 

Min 46.  A început repriza secundă!

Min 45+1. Final de primă repriză!

Min 31. Dublă ocazie Hermannstadt! Echipa lui Bergodi are noroc după ce adversarii au fost aproape de gol, iar la următoarea fază au lovit bara!

Min 27. GOOOL Sepsi! Aganovic deschide scorul după gafa lui Antonache!

Min 1. A început meciul!


Sepsi – Hermannstadt, meci contând pentru etapa a 27-a din Superligă, va fi trasmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, începând cu ora 14:30. Partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

Golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase ale portarilor şi alte faze importante şi interesante din joc vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Cu 38 de puncte, Sepsi ocupă locul 6 în Superligă, ultima poziţie ce duce în play-off la finalul sezonului regular. Hermannstadt, penalizată cu 9 puncte, a rămas la 26 de puncte în clasament, pe poziţia a 11-a.

În meciul tur, FC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe s-a terminat cu victoria covăsnenilor, scor 1-2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele